mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تنش های پسماند ناشی از برش یک ورق فولادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
850028159 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ با سلام .دوستان فارسیش رو ندارید؟من خیلی لازم دارم. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ با سلام .دوستان فارسیش رو ندارید؟من خیلی لازم دارم. سلام پیدا کردم،حتما براتون میزارم موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
850028159 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من دوشنبه باید مقاله رو به استاد بدم اون مقاله بالائی هم انگلیسیه.خیلی واجبه ها.راستی اون مقاله بالائی در مورد برش دیگه؟چون توش عکسهائی از جوش هست واسه همین پرسیدم.من منتظرم با تشکر. vielen danke. 1 لینک به دیدگاه
850028159 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کمک............................................................ 1 لینک به دیدگاه
tsa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ باسلام مقاله ا ی باحل تحلیلی وعددی درزمینه مهندسی شیمی می خواستم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من دوشنبه باید مقاله رو به استاد بدم اون مقاله بالائی هم انگلیسیه.خیلی واجبه ها.راستی اون مقاله بالائی در مورد برش دیگه؟چون توش عکسهائی از جوش هست واسه همین پرسیدم.من منتظرم با تشکر.vielen danke. تا اونجایی که من اطلاع دارم،راجع به برشه من فارسیشو متاسفانه پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من اطلاع دارم،راجع به برشه ممنون از مطلب خوبت در مورد تنشهای پسماند جوشه :icon_pf (44): residual stresses in welded plates 1 لینک به دیدگاه
sepahansooleh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ تنش پسماند فقط در برش با هوا ایجاد میشه؟ برش با گیوتین چه تاثیری روی ورق فولاد میذاره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده