محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ در حال حاضر مصرف غذاهای کنسرو شده در کشور در حال افزایش است و این مواد به علت وجود مواد نگهدارنده احتمال ابتلا به سرطان ها را افزایش می دهند. دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه افزود: برخی از افراد به دلیل صرفه جویی اقتصادی چندین بار از روغن ها برای سرخ کردن مواد غذایی مصرف می کنند که این کار به طور جدی اشتباه است چرا که این موضوع موجب اکسید شدن روغن و تولید مواد کار سینوژن می شود. وی گفت: اگر دمای روغن از 70 درجه سانتی گراد هنگام حرارت بالا برود موجب تولید مواد شیمیایی شده و بر دستگاه گوارش اثر سوء دارد. این متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده از چربی اشباع و رژیم غذایی بدون فیبر احتمال ایجاد سرطان را افزایش می دهند گفت: افراد باید برای حفظ سلامتی خود سعی کنند از روغن های با ترانس کمتر از 10 درصد و غذاهای بخارپز استفاده کنند. کیمیاگر با بیان اینکه امروزه مصرف غذاهای کنسرو شده افزایش پیدا کرده است اظهار داشت: غذاهای کنسرو شده به دلیل مواد نگهدارنده باعث افزایش احتمال ایجاد سرطان می شود بنابراین باید مصرف این مواد غذایی محدود شود. وی خاطر نشان کرد: طبق تحقیقات انجام شده احتمال ایجاد 30 درصد سرطان ها به تغذیه مربوط می شوند بنابراین با رعایت تغذیه سالم می توانیم احتمال برخی از سرطان ها به خصوص پروستات، سینه و کولون را کاهش داد. 4 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ آخه منه مجرد که از آشپزی فقط آشش رو بلدم چاره ای ندارم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ از بس مردم گرفتارن نمیرسن غذا درست کنن خووو باسه همین کنسرو میخرن 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من خوابگاه از این به بعد چی بخورم ؟؟ اصلا من چرا زنده ام ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من خوابگاه از این به بعد چی بخورم ؟؟ اصلا من چرا زنده ام ؟؟؟ نون پنیر بخور .. تا سالم بمونی عزیزممم حالا میتونی متنوعش کنی .. یه بار گوجه خیار.. یه بار گردو... یه بار سبزی............ 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من خوابگاه از این به بعد چی بخورم ؟؟ اصلا من چرا زنده ام ؟؟؟ از قدیم گفتن باید از انگشتای دختر هزار هنر بباره اینجوری مجبوری آشپزی کنی 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ برامجرد هایبکه یا تنبل هستند یا اشپزی نمیدونن بهتره کم کم برنامه غذای گرم رو به یکی دوبار در هفته کاهش بدن بعدش کم کم یاد میگیرن که چی بخورند . این همه سبزی و میوه و نون های مختلف خیلی هم خوشمزه است لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نون پنیر بخور .. تا سالم بمونی عزیزمممحالا میتونی متنوعش کنی .. یه بار گوجه خیار.. یه بار گردو... یه بار سبزی............ اجازه ؟؟ من پنیر دوست ندارم . نمیشه جوجه بخورم . برای تنوع یه بار سوخاری یه بار کبابی یه بار پخته ؟ از قدیم گفتن باید از انگشتای دختر هزار هنر ببارهاینجوری مجبوری آشپزی کنی اون قدیمه . الان ما جدیدیم . مامانم میپزه من زحمت بردنشو میکشم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ برامجرد هایبکه یا تنبل هستند یا اشپزی نمیدونن بهتره کم کم برنامه غذای گرم رو به یکی دوبار در هفته کاهش بدن بعدش کم کم یاد میگیرن که چی بخورند . این همه سبزی و میوه و نون های مختلف خیلی هم خوشمزه است من که میگم نون اینا بخوره .. گوش نمیده که... اجازه ؟؟ من پنیر دوست ندارم . نمیشه جوجه بخورم . برای تنوع یه بار سوخاری یه بار کبابی یه بار پخته ؟ نه عزیزم جوجو موجو نمیشه .. دهه :vahidrk: فردا مریض میشیا .. ببین چقد داریم بهت میگیمممم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من که میگم نون اینا بخوره .. گوش نمیده که... نه عزیزم جوجو موجو نمیشه .. دهه :vahidrk: فردا مریض میشیا .. ببین چقد داریم بهت میگیمممم الان کمی توجیه شدم ولی برای توجیه کامل در حد تیم ملی اجازه ؟؟ خوشمزساااا . مطمئنی نمیشه ؟؟ تبصره ای، قانونی، بندی، چیزی نداره ؟؟ :ws21: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ الان کمی توجیه شدم ولی برای توجیه کامل در حد تیم ملی اجازه ؟؟ خوشمزساااا . مطمئنی نمیشه ؟؟ تبصره ای، قانونی، بندی، چیزی نداره ؟؟ :ws21: چرا یه تبصره هم داریممم *اگر محض احتیاط پنیر دوست نداشتین... میتوانید نون خود را در ماست زده و نوش جان کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده