taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۸۹ 1-اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. غلط 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست 3-گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم درست 4-اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. غلط 5-راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست 6-اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست 7-همیشه صادق هستم درست 8-برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم درست 3 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ آزمونهای شخصیت در علم روانشناسی جایگاه ویژه ای دارد و از آنجا که هر فرد موفقی باید اطلاعات کاملی از خویشتن حقیقی خود داشته باشد تصمیم گرفتم تا مختصرا به گوشه ای از این پرسشنامه اشاره کنم. تا چه اندازه خود را می شناسید؟ 1-اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. درست غلط 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست غلط 3-گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم درست غلط 4-اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. درست غلط 5-راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست غلط 6-اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست غلط 7-همیشه صادق هستم درست غلط 8-برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم درست غلط بعد از ارسال پاسخ شما عزیزان محاسبه امتیازات و نتیجه آن را اعلام خواهم کرد سلام مریم جان میشه لطفا مال من را هم بگین ؟ 1. غلط 2.درست 3.درست 4.غلط 5.درست 6.درست 7.غلط 8.درست 1 لینک به دیدگاه
rize 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ -اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. غلط 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست -گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم درست -اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. غلط -راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست -اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست 7-همیشه صادق هستم:w16: درست -برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم غلط 1 لینک به دیدگاه
amir_ataei 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ 1-غلط 2-درست 3-غلط 4-غلط 5-درست 6-درست 7-درست 8-درست حالا من کی هستم؟ 1 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ درست درست غلط غلط درست درست غلط درست یعنی آخرش کی جواب رو بهمون میگی لینک به دیدگاه
mahdyand2014 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ 1.درست 2.درست 3.درست 4.غلط 5.درست 6.درست 7.غلط 8.درست لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آ تا چه اندازه خود را می شناسید؟ 1-اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. درست غلط 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست غلط 3-گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم درست غلط 4-اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. درست غلط 5-راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست غلط 6-اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست غلط 7-همیشه صادق هستم درست غلط 8-برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم درست غلط حالا من کیم لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ 1-غلط 2-درست 3-درست 4-غلط 5-درست 6-درست 7-درست 7-درست 8-درست لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ 1-درست 2-درست 3-درست:w00: 4- غلط 5-درست 6-درست 7-درست 8-درست:mornincoffee: لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بابااااااااااا!!! حواسم به تاریخ نبود این تاپیک که تارعنکبوت بسته لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ 1-اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. بعضی وقتا اره درسته 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست 3-گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم بعضی وقتا اره اگه ببینم طرف ارزششو داره ...البته من دست خودم نیستا ناخودآگاه تلافی میکنم 4-اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. غلط 5-راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست 6-اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست 7-همیشه صادق هستم قبلنا اره ولی الان نمیدونم ولی باز اگر به ضررم باشه اعتراف میکنم 8-برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم درست 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ آزمونهای شخصیت در علم روانشناسی جایگاه ویژه ای دارد و از آنجا که هر فرد موفقی باید اطلاعات کاملی از خویشتن حقیقی خود داشته باشد تصمیم گرفتم تا مختصرا به گوشه ای از این پرسشنامه اشاره کنم.تا چه اندازه خود را می شناسید؟ 1-اگر به سودم باشد ، یواشکی از جلوی چشم نگهبان رد خواهم شد. درست غلط 2-همیشه در صف به حقوق دیگران احترام می گذارم. درست غلط 3-گاهی سعی می کنم کار کسانی را که من توهین کردند تلافی کنم درست غلط 4-اگر در رستوران پیشخدمت فراموش کند صورت حساب مرا بیاورد به صندوق اطلاع نمی دهم. درست غلط 5-راضی نمی شوم کسی مسیولیت خطای من را پذیرا شود درست غلط 6-اگر مطلبی را ندانم به آن اعتراف خواهم کرد درست غلط 7-همیشه صادق هستم درست غلط 8-برای رف غذا همیشه رعایت ادب می کنم درست غلط بعد از ارسال پاسخ شما عزیزان محاسبه امتیازات و نتیجه آن را اعلام خواهم کرد 1. درست 2. درست 3. درست 4. غلط 5. درست 6. درست 7. غلط 8. درست لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ 1-درست 2-درست 3-غلط 4-غلط 5-درست 6-غلط 7-درست 8-غلط لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۹ 1-درست 2-درست 3-غلط 4-غلط 5-درست 6-درست 7-درست 8- درست لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ درست درست غلط غلط درست درست غلط درست لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ 1-[/url]غلط 2-درست 3-غلط 4-درست 5-درست 6-درست 7-درست 7-درست 8-درست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده