رفتن به مطلب

مرکز موسیقی تایپه زیر پوششی از فضای سبز


ارسال های توصیه شده

taipei-music-center-2.jpg

این پروژه توسط گروه معماری ایتالیایی ماریو برلینی طراحی شده است. جداره بدنه این طرح از فضای سبز پیچیده شده در پلاستیک تشکیل یافته است. هر چند که نمی توان از پایبندی چنین طرح بزرگی به اصول و اهداف توسعه و معماری پایدار با توجه به جداره حجیم پلاستیکی و ایجاد گلخانه های مصنوعی، با اطمینان سخن گفت اما محوطه سازی خلاق و ایجاد فضای باز عمومی سبز هیجان انگیز برای مردم ویژگی منحصر به فرد این پروژه است.

سازه های شیشه ای پیشنهادی در طرح نیز فضای دید به منظر شهری را برای بازدیدکنندگان فراهم می آورد.

ترجمه : علی اکبری

taipei-music-center-6.jpg

 

taipei-music-center-9.jpg

taipei-music-center-4.jpg

taipei-music-center-7.jpg

taipei-music-center-5.jpg

 

 

 

 

منبع

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...