Field Marshal Mis@m 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ براساس تحقيقات به عمل آمده مصرف لبنيات و مواد كلسيم دار ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهند. به گزارش سلامت نیوزبه نقل از پايگاه خبري آبرارور، مصرف مواد غذايي حاوي كلسيم و ويتامين d و لبنيات ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي را در زنان كاهش مي دهد. بنابراين گزارش، محققان مصرف مواد غذايي لبني و ويتامينd را براي زنان لازم دانسته اند و گنجاندن آنها را در رژيم غذايي روزانه تاكيد مي كنند. اين محققان با بررسي بر روي 1000 زن دريافتند، زنانيكه در رژيم غذايي خود از مواد لبني استفاده مي كنند نسبت به ديگر زنان كمتر به بيماري هاي جسمي و روحي مبتلا مي شوند. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .