رفتن به مطلب

بيماري هاي جسمي و روحي در زنان با مصرف لبنيات كاهش مي يابد


ارسال های توصیه شده

براساس تحقيقات به عمل آمده مصرف لبنيات و مواد كلسيم دار ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهند.

 

به گزارش سلامت نیوزبه نقل از پايگاه خبري آبرارور، مصرف مواد غذايي حاوي كلسيم و ويتامين d و لبنيات ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي را در زنان كاهش مي دهد.

بنابراين گزارش، محققان مصرف مواد غذايي لبني و ويتامينd را براي زنان لازم دانسته اند و گنجاندن آنها را در رژيم غذايي روزانه تاكيد مي كنند.

اين محققان با بررسي بر روي 1000 زن دريافتند، زنانيكه در رژيم غذايي خود از مواد لبني استفاده مي كنند نسبت به ديگر زنان كمتر به بيماري هاي جسمي و روحي مبتلا مي شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...