رفتن به مطلب

آموزش نرم افزار کد برای دانشجویان شهرسازی


کیفیت مطالب این موضوع چگونه است؟ لطفاً با دقت پاسخ دهید  

16 کاربر تاکنون رای داده است

  1. 1. کیفیت مطالب این موضوع چگونه است؟ لطفاً با دقت پاسخ دهید



ارسال های توصیه شده

با توجه به عدم وجود منبعی در مورد کدکه برای آموزش داشجویان شهرسازی زیاد مناسب باشد(چون اکثر منابع یا ترجمه ی Help خود کد هستند و یا برای رشته ایی مثل معماری یا مکانیک بیشتر کارایی دارد) من این تاپیک رو برای آموزش نرم افزار کد که همه از اهمیت این نرم افزار آگاهی دارند را گذاشتم.

نظرات شما می تواند افزایش کیفیت مطالب را در بر داشته باشد. در صورت لزوم و تقاضای دوستان آموزش نرم افزار GIS را هم برای دانشجویان شهرسازی آغاز خواهیم کرد.

درس اول: آشنایی با کد

وقتی برای اولین بار با نرم افزار کد مواجه می شویم تصویری مشابه تصویر زیر را خواهید دید.

y48pdxty12bk8unz4vtv.jpg

حال در مورد هر کدام از این گزینه ها مختصری بیان می شود:

1)خط فرمان: همانطور که از اسمش پیداست اینجا جایی است که به کد دستور می دهید یا از آن دستور می گیرید. بنابراین برای پیشرفت در کد به شما سفارش می کنم که تا حرفه ای شدن در این نرم افزار همیشه چشمتان به این محل یاشد تا دچار اشتباه نشوید. بعداً کاربرد گسترده ی این خط فرمان را خواهیم دید.

2) مکان نما: کاملاً معلوم و واضح است که محل موس را در روی صفحه نشان می دهد.

3)مربع انتخاب یا سلکشن: این مربع که مرکز مکان نما است برای انتخاب عوارض و اشیا یا خطوطی که موجودند به کار می رود.

4)منوها: این منوها حاوی دستورات خاصی هستند که مانند نرم افزارهای آفیس می باشند و نیاز به زمان دارند تا بر آنها مسلط شد. (در صورتی که کد شما این منوها را ندارد برای ظاهر کردن آن می توانید بر روی فلشی که در زیر نشان داده شده کلیک کنید و سپس گزینه ی Show menu bar را انتخاب نمایید).

5)نوار ابزارها و ابزار ها: نوار ابزارها حاوی ابزارها هستند و ابزارها دستوراتی هستند که شما با کمک آنها قادر به طراحی خواهید بود.

kqt997qms0ajnd9qp8.jpg

چند تنظیم اولیه و مهم:

 

  • در صورتی که در پائین صفحه شاهد شکلی مانند زیر بودید بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه ی Use icon را فعال نمایید تا با صفحه ی ما هماهنگ باشد.
  • 889f8vurxrcrf8pl5kx4.jpg
  • برای تغییر رنگ زمینه از سفید به سیاه (یا هر رنگ دیگری) : مکان نما را در صفحه ی سفید قرار داده و دستورات زیر را به ترتیب انجام می دهیم:

کلیک راست / option / Display/ colors/ در قسمت Color رنگ سیاه را انتخاب می کنیم /Apply/ ok

 

  • بزرگ کردن مکان نما: دستورات زیر را انجام دهید تا مکان نمای شما بزرگتر شود:

کلیک راست / option / Display/ سپس crosshair sizeرا افزایش دهید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 29
لینک به دیدگاه

قسمت اول: Line

 

نوار ابزار Draw به همراه Modify پرکاربردترین نوارابزارها برای رشته ی شهرسازی در کارهای دو بعدی می باشند. در این درس با بعضی از ابزارهای Draw که کاربردی تر هستند تا حدی آشنا خواهیم شد.

2wm9ddq34o0ieauh3t2i.jpg

برای دیدن کل ابزارهای این نوار ابزار روی خود Draw کلیک کنید تا کل ابزارها به شکل زیر ظاهر گردد ابزارهایی که در زیر معرفی شده اند کاربردی تر هستند و تمرکز اصلی بر روی این ابزارهاست .

migfo4nk4e5rqbfnj2.jpg

1)ساده ترین دستور برای کشیدن یک خط ساده دستور Line است که به صورت های زیر این دستور را می توان اجرا نمودLهدف از آوردن این روش ها این است که بگویم برای هر دستور چندین روش وجود دارد)

 

  • تایپ کنید L بعد Enter و یا Space را بزنید.
  • تایپ کنید Line بعد Enter و یا Space را بزنید.
  • در نوار ابزار Draw روی دستور Line کلیک نمائید.
  • در قسمت منو بر روی منوی Draw کلیک سپس Line را کلیک نمائید.

من خودم برای سرعت بیشتر گزینه ی a را سفارش می کنیم. بعد از اجرای این فرمان اگر خط فرمان را نگاه کنید نوشته ی زیر را می بینید:

 

 

hkfhovpnlq41tbl8gw.jpg

 

LINE که نشان دهنده ی فرمان است. بعد از LINE به شما دستور داده شده که "نقطه ی اول یا ابتدای خط را تعیین کنید". با کلیک در هر نقطه ی مورد نظر ابتدای خط شروع می شود و تا کلیک بعدی ادامه خواهد یافت این ساده ترین حالت رسم یک خط بود که به وسیله ی دو کلیک انجام شد.

حالت های مختلف رسم خط:

این حالت ها کامل نیست و سعی شده که عمومی ترین روش ها توضیح داده شود.

 

  • به وسیله ی دو کلیک که گفته شد.
  • قبل از اینکه روش دوم را بگوییم بهتر است که تنظیمات زیر در زیر خط فرمان انجام دهید و تنها گزینه هایی را که در شکل زیر به رنگ آبی کم رنگ می بینید روشن نمائید.5kkwpa4843ckx0t81z7x.jpgدر این حالت می خواهیم که از یک خط با طول مشخص و زاویه ای مشخص را رسم نمائیم برای مثل خطی به طول 20 متر و زاویه 33 درجه.
    دستور Line را اجرا نمائید در نقطه ای دلخواه کلیک نمائید دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:
    @
    20
    >
    33
    سپس Enter را بزنید.6ve9yi94pwa7izqvlelp.jpg
  • کشیدن خطی که طول آن روی محور X و Y مشخص است. مثلاً طول آن روی محور X برابر 5 و طول آن روی محور Y برابر 3 می باشد. ابتدا فرمان Line را اجرا می کنیم و دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:

@

5

, (ویرگول انگلیسی)

3

سپس Enter را بزنید.

 

  • اگر خط ما عمودی یا افقی باشد و اندازه ی آن را داشته باشیم کار بسیار ساده تر است.

راحت ترین کار این است که ORTHO را روشن کنیم.

 

kh5zs1q2x3uwdcyyalsa.jpg

نقطه ی اول را تعیین می کنیم سپس در سمتی که می خواهیم خط رسم شود مکان نما را قرار می دهیم و اندازه را وارد می کنیم و Enter را می زنیم. به طور خلاصه:

L

Enter

تعیین سمت خط(بالا، پائین، چپ یا راست)

اندازه ی خط

Enter

روش های بالا کاربردی ترین روش های رسم خط هستند که سعی شد به طور مفصل گفته شود.

  • Like 23
لینک به دیدگاه

درس دوم: آشنایی با ابزارهای Draw

قسمت دوم

Arc

دستور Arc برای رسم کمان بکار می رود. برای رسم کمان حالتهای مختلفی وجود دارد که در اینجا تنها به چگونگی کارکرد و رسم کمان اشاره می شود.

اجرای دستور:

 

  • کلیک روی دستور
  • تایپ حرف a و سپس Enter

زمانی که روی دستور Arc کلیک می کنید دستورات صفحه ی بعد ظاهر خواهند شد.

oma3prfi8d8a4bqujg4y.jpg

Spline

برای کشیدن خط های منحنی از این دستور استفاده می شود. با کلیک در نقاط مختلف به راحتی می توان منحنی کشید.

Circle

این دستور برای رسم دایره می باشد و دارای حالتهای زیر می باشد. برای مسلط شدن بر هر کدام از این حالتها نیاز به تمرینی کمتر از 5 دقیقه و امتحان کردن هر یک از این حالتها مانند دستور Arc و Spline است. برای کوتاه کردن آموزش و سریع جلو رفتن خلاصه و مفید پیش می رویم در صورت هرگونه اشکال و سوالی ، مشکل را مطرح نمائید. در شکل صفحه ی بعد تا حدی نحوه ی رسم دایره آورده شده است.

اجرای فرمان: C و Enter

xhcgbl4jvh8j9pwymy.jpg

Polygon

این دستور برای رسم چند ضلعی ها(3 ضلعی ها تا n ضلعی ها) به کار می رود. با هم یک 5 ضلعی را در دو حالت ممکن می کشیم.

روی دستور کلیک می کنیم. اولین نوشته ای که در خط فرمان دیده می شود از ما می خواهد که تعداد اضلاع را مشخص کنیم( در صورت زدن Enter در زیر 4 را پیش فرض انتخااب می کند)بنابراین عدد 5 را می زنیم.

7qf4zc7zsldpartdmv1.jpg

 

در این مرحله از ما مرکز 5 ضلعی را می خواهد(به خط فرمان نگاه کنید:Specify center of polygon) روی نقطه ی مورد نظر کلیک می کنیم.

در صورت مشخص کردن مرکز دو حالت زیر برای ما پیش خواهد آمد:

kh2d8nxzji6e0tznd2.jpg

گزینه ی اول باعث می شود که شعاعی را که در مرحله ی بعد وارد می کنیم از مرکز تا یکی از راس ها محاسبه شود(در واقع چند ضلعی بر دایره محاط می شود). و در صورت انتخاب گزینه ی دوم این فاصله تا وسط یکی از اضلاع خواهد بود.و در مرحله ی آخر شعاع را وارد می کنیم(در واقع چند ضلعی بر دایره محیط می شود).

Rectangle

برای کشیدن مربع یا مستطیل با استفاده از دو نقطه استفاده می شود. البته این ساده ترین حالت است. حالت های پیچیده تری دارد که تا آشنایی با منوی modify نباید مطرح گردد.

اما براحتی می توان یک چهار ضلعی nدر m را رسم کرد. برای مثال می خواهیم یک مستطیل 10 در 25 بکشیم. روی دستور کلیک می کنیم، یکی از راسها را مشخص می کنیم سپس به ترتیب وارد می کنیم:

10

,(ویرگول انگلیسی)

25

(عدد اول در راستای محور X و عدد دوم در راستای محور Y می باشد)

دستور Ellipse به جهت راحتی کار توضیح داده نمی شود و دستور Pointبه جهت کاربرد بسیار مهم و حساس آن بعداً با یک مثال شهرسازی توضیح داده خواهد شد.

  • Like 20
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درس دوم قسمت سوم

قبل از اینکه دستور Hatch را توضیح دهم دستور Layer را لازم می دانم که مطرح نمایم.

Layer

لایه ها برای ایجاد خطوط و عوارضی به کار می روند که دارای خصوصیات مشابهی هستند. مثلاً وقتی که ما می خواهیم شهرکی را طراحی کنیم تمام خطوط و عوارضرا با یک لایه نمی کشیم. شاید بپرسید چه مشکلی پیش می آید؟

مشکلی برای کشیدن نیست اما در آخر به دلیلی موجه مجبور به تغییر رنگ و تغییر ضخامت خطوط معابر می شوید. اگر درست لایه بندی کرده باشید در عرض کمتر از 30 ثانیه این کار امکانپذیر است در غیر این صورت باید بر روی تک تک خطوط کلیک کرده و این 2 آیتم را تغییر دهید(تازه اگر باز هم مشکلی پیش نیاید).

بگذارید مشکلی را که در طرح 1 برای خودم و گروهم به علت کم تجربگی پیش آمد بگویم. با گفتن این واقعیت میخواهم شما را نسبت به این موضوع حساستر کنم. ما بر روی یک ناحیه کار می کردیم متشکل از 4 محله ی اصلی و بزرگ شهر. نقشه ی کیفیت ابنیه را تهیه کردیم، دوستان می دانند که باید نقشه ی کیفیت ابنیه در یک طیف قهوه ای می باشد. در مقیاس ریز که ما هاشورها را می زدیم تفاوت هایی را در طیف می دیدیم ولی در پایان متوجه شدیم که دو رنگ مرمتی و قابل نگهداری که اکثر محله (حدود 70 درصد ابنیه) را شامل می شدند خیلی شبیه به هم می باشد. حال ما رو در اون حالت می داشتی می دونستی که باید حتماً باید لایه بندی رو فراموش نکنی. اگه لایه بندی شده بود کار کمتر از یک دقیقه بود ولی متاسفانه (یا خوشبختانه، چون دیدگاهم رو کاملاً تغییر داد) وقت و انرزی زیادی رو از ما گرفت.

خوب تا حالا در مورد اهمیت دستور توضیح داده شد و از این به بعد سعی خواهم کرد که کاربردی تر و تخصصی تر توضیح بدم. چون دیگه از آشنایی با ابزار اصلی رسم کردن و ایجاد عوارض آشنا شده اید. در مورد ابزارهای دیگر توضیح نخواهم داد (البته مثل سه فایل قبلی) و فقط روی کاربرد دستورات متمرکز خواهم شد. جلسات قبلی مجبور بودم تا آشنایی اولیه ایجاد بشه حالا که ترس دوستان از محیط جذاب اتوکد ریخته شده میریم سراغ مباحث اصلی.

نوار ابزار Layer خود شامل چند ابزار می شود که من فقط نحوه ی استفاده از آن را خواهم گفت تا ایجاد سردرگمی نکرده باشم. برای ایجاد لایه ی جدید مراحل زیر را انجام می دهید:

کلیک روی Layer properties (یا تایپ کنید La بعد Enter)

wdzhwcmgyrj2c9qj07x.jpg

 

کلیک روی New layer(یا Alt+N)

cclk3tp4324jkxww299o.jpg

 

یک اسم دلخواه هم در آخر انتخاب خواهد شد.

بعد می توان به خصوصیاتی مانند اینکه آیا لایه نمایش داده شود یا نه، رنگ، ضخامت خطوط، نوع خطو چند آیتم دیگر را تعیین کرد(در صورت نیاز).

حال برای تمرین یک بلوک 60 در 36 را طراحی کنیم(کاملاً فرضی).

1)ابتدا لایه ای را برای مشخص کردن مرز بلوک ایجاد می کنیم و اسم آنرا Block می گذاریم (با رنگ قرمز و ضخامت 0.50 میلی متر)و یک مستطیل 60 در 36 مطابق شکل زیر رسم می کنیم.

yo2p146d5zb23c5pff.jpg

 

2) از آنجایی که تیک سبز رنگ (در سمت چپ نام لایه ها) روی لایه صفر هستش به معنای فعال بودن این لایه است پس هر خطی که کشیده شود دارای ویژگی ها لایه صفر خواهد شد پس ما دو بار روی لایه Block1 کلیک کرده تا این لایه فعال شود.

x8580hni5fgcvu894i7x.jpg

3)حال مستطیل را می کشیم و شاهد مستطیل زیر خواهیم بود.

nan4r6s7qdw9sprsyi3e.jpg

 

4)خطوط این مستطیل ظاهراً که ضخامتی ندارد ولی این طورنیست بلکه باید گزینه ی LWT را در پائین صفحه فعال کرد. تا شاهد ضخامت خط باشید.

yjlkdtnh3ok5717av7z.jpg

 

حال باید قطعات را ایجاد نمائیم. در اینجا قطعات را 12 در 18 رسم می کنیم. پس در مرحله ی بعد لایه ای بنام Arse با رنگ آبی و ضخامت 0.30 میلیمتر ایجاد و فعال می کنیم.

دستور Line را اجرا می کنیم به این شکل که در گوشه ی بالایی سمت چپ قرار گرفته تا مربع گوشه روشن شود(فعال بودن یا نبودن این مربع ناشی از روشن یا نبودن گزینه ی Osnap هست در هر صورت سعی کنید آن را روشن کنید) در آن نقطه کلیک کنیم و به صورت عمودی و روی خط قبلی یک خط به طول 18 را وارد کنید

mf0jz0ucfut6qngz0k4.jpg

 

 

bm6tngzbcmgjnaubhls6.jpg

حال برای راحتی کار و برای ایجاد فواصل 12 متری از دستور Offset استفاده می کنیم. برای اینکار یا بر روی دستور Offset کلیک می کنیم و یا وارد می کنیم O بعد Enter

6feugltp5yyhxl6w9p1.jpg

 

بعد از اجرای دستور، در خط فرمان از ما فاصله ی آفست شدن (یا می توان گفت کپی شدن) خط را می خواهد وارد می کنیم 12 بعد Enter

حال بر روی خط آبی رنگ کلیک کرده (خطی که می خواهیم کپی شود) و در سمت راست آن کلیک می کنیم. شکل زیر را خواهید دید.

u13mtwnhsf4fvaot6o.jpg

 

برای خط بعدی بر روی خط دوم کلیک کرده و در سمت راست آن کلیک می نماییم. برای بقیه خطوط به همین شکل عمل می کنیم . در پایان باید شاهد چنین شکلی باشیم.

yz0hobnd8sb2fcvayj.jpg

 

انتها ی این خطوط را بهم وصل می کنیم تا ردیف اول ما تکمیل شود.

7y5q1ykffs5wo2z10vw.jpg

 

برای رسم ردیف پائینی می توان مانند با ایجاد یک خط دیگر در پایین خطوط اول و آفست کردن آنها اسفاده کرد. اما در اینجا برای تنوع و سرعت بیش تر از دستور Extend استفاده می شود. این دستور برای ادامه دادن خطی تا خط دیگر که مورد نظر ماست کاربرد دارد.

برای اجرای این دستور می توان بر روی آن کلیک کرد و یا با تایپ Ex و Enter آن را اجرا کرد.

kn0hfkl25yhgzl944lx9.jpg

 

در مرحله ی بعد خط فرمان ، خطی را که ما می خواهیم خطهای دیگر تا آن خط ادامه یابند را انتخاب می کنیم (یعنی خط جنوبی؛ خط افقی پایین بلوک). حال باید بر روی تک تک خطوط بالایی و آن هم در نیمه ی پایینی آن ها کلیک کنیم به طوری که خطوط تا ضلع جنوبی ادامه یابند. مانند شکل زیر

8r33sz30vn4am9o9s9i4.jpg

  • Like 20
لینک به دیدگاه

در درس قبل ما محدوده ی هر کدام از زمین ها را مشخص کردیم ولی قسمت توده (ساخته شده یا اعیانی) ساختمان را از حیاط آن جدا نکردیم . برای این امر ما فرض می کنیم که تراکم در این محدوده 60 درصد است پس باید حیاط از مرز جنوبی زمین 7.2 متر فاصله داشته باشد. با استفاده از دستور آفست و در نظر گرفتن مقدار 7.2 می توان شاهد شکل زیر بود.

41hlv1elwks1dgjc56f6.jpg

 

حال ما با دو خط روبرو هستیم که مرز توده ی ما را مشخص می کند پس باید آن را در لایه ی جدیدی به نام Tude قرار دهیم. برای اینکار کافی است که ابتدا یک لایه به نام Tude (با رنگ سبز و ضخامت 0.3 میلی متر)ایجاد گردد. سپس عملیات زیر انجام گیرد.

1)انتخاب دو خط مانند شکل زیر

7m7dg65vgztz2h1pk9dy.jpg

 

2)کلیک بر روی زبانه ی لایه ها

za5o2yisa5d1k2pre1pn.jpg

 

3)کلیک روی Tude (این سه عملیات ساده برابر با تغییر لایه محسوب می شوند.)

s7icb01d0jjfqf7shzuy.jpg

 

در مرحله ی بعد برای قسمت های ساخته شده(توده ها)، هاشور زرد و برای حیاط ها هم هاشور رنگ نارنجی را می زنیم.

اولین کار باز هم ایجاد لایه ای بنام H Tude است که دارای رنگ زرد و ضخامت صفر می باشد است سپس این لایه را فعال می کنیم.

5efoobm0jgdid7c3oje.jpg

 

حال روی دستور Hatch کلیک می کنیم و یا وارد می کنیم H بعد Enter تا صفحه ی زیر باز شود.

zt93eflxanxqy6hcolns.jpg

ابتدا هاشور مورد نظر را از قسمت Type and pattern انتخاب می کنیم. برای نمونه ما یکی از هاشور ها انتخاب می کنیم:

1)روی مربع مشخص شده در شکل زیر کلیک می کنیم.

tvojzg0ccyxjtoa9c21e.jpg

2)به ترتیب روی مربع های قرمز و سبز کلیک کنید و Ok را بزنید تا هاشور انتخاب شود (البته می توان هر هاشور دیگری را انتخاب کرد).

onm13lqeiy6d8xc99oka.jpg

3)بر روی گزینه ی Add:pick point کلیک نمائید.

hf0qm0l0nvj90llui2d.jpg

4) درون قسمت های ساخته شده (توده ها) کلیک نمائید تا مانند شکل زیر شوند.

iucffc4l03i1od04we69.jpg

5) زدن Enter

6)کلیک روی Preview

al1gaqxyct07b5ewdx1h.jpg

همان طور که می بینید هاشور ها بسیار بزرگ هستند پس باید آنها را کوچکتر نمود. پس با زدن Esc روی کیبورد به عقب برمی گردیم تا مقیاس آنرا به 0.3 تغییر دهیم مانند شکل زیر.

0sko37lbk9to4knhvpzf.jpg

حال باز هم Preview را می زنیم. بعد Enter را می زنیم تا هاشور انتخاب شود.

msg4gkn13fpm9vmyprh.jpg

برای هاشور حیاط ها هم باید همین عملیات انجام گیرد. ابتدا لایه را فراموش نکنید H Hayat با رنگ نارنجی و ضخامت صفر. عملیات بالا با یک هاشور دیگر انجام دهید تا شکلی مانند شکل زیر را شاهد باشید.

avq7v7s5tkc2bjlpr5.jpg

  • Like 19
لینک به دیدگاه

برای ادامه می خواهیم پلان زیر را برای این درس ایجاد نمائیم.

9p3i8tdmq23nn00i7at1.jpg

 

  1. قبل از هر چیز با یک دید کلی می توان متوجه شد که ساختار اصلی این شکل یک مستطیل است که از دو گوش پخ خورده است. پس فیل از هر چیز یک مستطیل 15 در 20 را می کشیم.s6b4zo7rbbjz39wi1ep.jpg

2) با استفاده از دستور آفست 0.4 را از هر طرف به داخل آفست می کنیم.

b6gyv871qdy9kefpmxvz.jpg

3) باید خطوط اضافی در گوشه ها را حذف کنیم.

286ixye1wuj26io44k4y.jpg

برای حذف این خطوط از دستور Trim استفاده می کنیم. برای اجرای دستور تایپ کنید Tr سپس Enter. در خط فرمان پیام زیر را می بینید که از شما خطوطی را می خواهد که باید خط اضافی تا آنجا قطع شود(فهمش یه کم سخته با مثال بگم قضیه برعکس خواهد شد).

 

nw0t46uuaizooxao5egu.jpg

برای مثال خط اضافی زیر را که با مربع قرمز مشخص کرده ایم را می خواهیم حذف کنیم

vtuu9cp1pvi12x7r1qfo.jpg

 

 

دستور "تریم" را اجرا می کنیم وقتی که نشانگر به شکل مربع درآمد ما روی خطی که در زیر مشخص شده است کلیک می کنیم(در واقع می خواهیم خطی را که در بالا مشخص کرده ایم تا این خط حذف کنیم).

4448yd7a44znqcf3z3y0.jpg

حال Enter و بعد روی خطی که می خواهیم حذف کنیم کلیک می کنیم( روی قسمتی که می خواهیم حذف شود کلیک می کنیم )

zrerthzbqfufp5z60r.jpg

همین مراحل را برای دیگر قسمت ها انجام می دهیم تا شکل زیر حاصل گردد.

mo1imh8e5ftf66t1uvov.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 19
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

سلام خوبین؟من یه مشکل تو کد دارم

زمینی که باید واسش طرح میدادیم یه توپوگرافی ناجوری داره و ما هم طرح رو جدا از توپوگرافی کشیدیم الان ک باید طرح رو سه بعدی کنیم به مشکل برخوردیم چون طرح ما روی سطح صافه و رو توپوگرافی نیس چطوری میشه سه بعدیش کرد؟یعنی باید دونه دونه واس خطوط ارتفاع بدیم؟راه آسونتری نداره؟

  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
سلام خوبین؟من یه مشکل تو کد دارم

زمینی که باید واسش طرح میدادیم یه توپوگرافی ناجوری داره و ما هم طرح رو جدا از توپوگرافی کشیدیم الان ک باید طرح رو سه بعدی کنیم به مشکل برخوردیم چون طرح ما روی سطح صافه و رو توپوگرافی نیس چطوری میشه سه بعدیش کرد؟یعنی باید دونه دونه واس خطوط ارتفاع بدیم؟راه آسونتری نداره؟

سلام minoomy عزیز

ای کاش درخواستتونو تو تاپیک رسیدگی به سوالات و درخواستها میزدین تا بچه ها زودتر جواب میدادن

منم همین راه حل به نظرم میرسه هر چند دیگه تا الان حتمن پروژتونو تحویل دادین دیگهicon_pf%20%2834%29.gif

  • Like 7
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...