Fahim 9,563 ارسال شده در 1 مهر 1389 :jawdrop::jawdrop: و ایضا من :jawdrop: :jawdrop: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 1 مهر 1389 :jawdrop::jawdrop: و ایضا من :jawdrop: :jawdrop: جدی میگم بوخودا زیاد برخورد نداشتم باهاش...ولی زیاد میدیدمش تو سایتای دیگه هم بود رفتار دخترونه ندیدم ازش 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Polaris* 19,604 ارسال شده در 1 مهر 1389 :JC_thinking: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Fahim 9,563 ارسال شده در 1 مهر 1389 جدی میگم بوخودازیاد برخورد نداشتم باهاش...ولی زیاد میدیدمش تو سایتای دیگه هم بود رفتار دخترونه ندیدم ازش میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 1 مهر 1389 میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ این الان شد یه دختر لوس دختر غیر لوس هم داریم خوب 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
VINA 31,331 ارسال شده در 1 مهر 1389 من اینو پیشنهاد میکنم ميشه اين مال من شه:icon_redface:؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Polaris* 19,604 ارسال شده در 1 مهر 1389 میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ نمی دونم چرا؟ ولی همیشه از این حرف زدن بدم میاد... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 1 مهر 1389 ميشه اين مال من شه:icon_redface:؟ اشه..ماله خودت 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
VINA 31,331 ارسال شده در 1 مهر 1389 اشه..ماله خودت فهميه هم بايد اجازه بده 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 1 مهر 1389 اول اول این بود بعدش چند تایی دیگه بود که عکساشو ندارم قبلیه این بود قرار بود بعد از این هم این باشه اما ملیحه نذاشت آواتار الان سلیقه ملیحه است کشت منو عجب اواتار خفنی داری 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare shad 1,097 ارسال شده در 1 مهر 1389 سلام بر همه دوستای گلم بذارین موضوع رو باز کنم البته گرچه فکر می کنم همه این موضوع رو می دونن راستش موضوع مربوط به آواتارهایی که فهیمه انتخاب می کنه و هراز چند گاهی چشممون به جمالشون روشن می شه و خوب اکثر بچه ها هم موندن که چرا فهیمه اینا رو انتخاب می کنه مخصوصا من که حدود 4 -5 ساله باهاش دوستم و تا حالا ندیده بودم از این تصاویر بذاره و دهنم باز مونده بود :jawdrop: به همین خاطر امروز در یک عملیات انتحاری از قبل برنامه ریزی نشده رفتم خونشون و آواتارشو عوض کردم و تصمیم گرفتم که با کمک شما دوستان کاری کنیم که فهیمه خانوم از این حالت به قول یکی از دوستان مرموز در بیاد و این آواتارها رو کنار بذاره و آواتاری انتخاب کنه که به روحیه لطیف و مهلبونش بخوره حالا از شما دوستان عزیزم می خوام که کمک کنید و آواتارهای پیشنهادیتون رو بذارین و بهم بگین به نظر شما چه آواتاری رو فهیمه باید انتخاب کنه ؟ لطفا دست به دست هم دهیم به مهر آواتار فهیمه را کنیم آباد وا مگه مرض داری آخه بچه ؟؟؟:167: خب دوست داره این آواتار رو بذاره اینجا هم آدم آزادی عمل نداره ها :w00: فهیمه جان من حمایتت می کنم :icon_pf (44): 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Fahim 9,563 ارسال شده در 1 مهر 1389 فهميه هم بايد اجازه بده آواتار نو مبارک باشه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Fahim 9,563 ارسال شده در 1 مهر 1389 وا مگه مرض داری آخه بچه ؟؟؟:167: خب دوست داره این آواتار رو بذاره اینجا هم آدم آزادی عمل نداره ها :w00: فهیمه جان من حمایتت می کنم :icon_pf (44): مرسی واقعا احتیاج به حمایت داشتم ولی فعلا جرات تعویض آواتار ندارم ملیحه منو میکشه :banel_smiley_52: 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
RezaMTJAME 9,278 ارسال شده در 1 مهر 1389 به به ......... خوب هر آواتاری دوست داری بزار آبجی........... هیچ ایرادی هم نداره........ راستی آبجی فهیم گل ، اون آواتار اولی رو که میبینم ........ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
RezaMTJAME 9,278 ارسال شده در 1 مهر 1389 در ضمن کی میخواد به آبجی فهیم من گیر بده هاااااااااااااان؟؟؟ :w00: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Polaris* 19,604 ارسال شده در 1 مهر 1389 این قدر اذیتش نکنید. الان کلا آواتارش رو حذف میکنه! بی آواتار میشه! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
abie bicaran 2,325 ارسال شده در 1 مهر 1389 سلام مجدد به همه ی دوستای گل اعم از اونا که فهیمه رو می شناسن و اونا که نمی شناسن و اونایی که فکر می کردن فهیمه پسر و اونایی که می دونستن دختره راستش هدف از گذاشتن این تاپیک این نیست که آزادی کسی رو ازش بگیریم فقط می خوایم یه کوچولو روح لطافت رو توی آواتارهای فهیمه ببینیم من فهیمه رو می شناسم دختر فوق العاده حساسی هست و برام جای تعجب داره که چرا آواتارهایی رو انتخاب می کنه که همش روح جنگندگی و خشونت توش موج می زنه واسه همین با کمک شما دوستان خواستیم که یه روح تازه ای توی پروفایل فهیمه ایجاد کنیم مخصوصا که فهیمه الان اینجوریه خواستم که روحیه اش عوض شده و از حالت افسردگی و یکنواختی بیرون بیاد از شما دوستای گلم هم می خوام که حمایتم کنیم تا بتونم فهیمه رو خوبش کنم مرسی از همه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
jonny depp 8,297 ارسال شده در 1 مهر 1389 میشه رفتار دخترونه رو تعریف کنی ؟ یعنی بیام بگم وای سلام عسیسم خوفی؟ چه خبلا ؟؟؟ الان به نظرت رفتارم دخترونه شد ؟؟؟ مثل من هیچ کس فکر نکرد که من پسرم همه از همون اول فهمیدن که من دخترم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 1 مهر 1389 مثل من هیچ کس فکر نکرد که من پسرم همه از همون اول فهمیدن که من دخترم تو رو هم قبلنا فکر میکردم پسری تو یه تاپیک که گفتی دختری فهمیدم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال