jonny depp 8,297 ارسال شده در 1 مهر 1389 اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 1 مهر 1389 اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
jonny depp 8,297 ارسال شده در 1 مهر 1389 اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... همون آرایش کردن و کتک زدن هم کلی کار :w00:تازه قرار اون دختر خوشگله رو هم من تربیت کنم دیگه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_alien 9,904 ارسال شده در 1 مهر 1389 اگه باباشون قول بده بچه رو بدنیا بیاره من با یه دختر چشم ابی مو مشکلی توپولی سفید پایم[/QUOمن نمی دونم بس شما زنها می خایین چیکار کنید؟ بچه نمیزام؟!!!!! پول می خام؟؟ کار نمی کنم ؟غذا نمی پزم ؟آرایش می کنم شوهرو کتک میزنم ...... من بچه نمیزام پول نمیخوام کار میکنم غذا نمیپزم آرایش نمیکنم شوهر کتک نمیزنم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 1 مهر 1389 من بچه دوست ندارم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_alien 9,904 ارسال شده در 1 مهر 1389 من بچه دوست ندارم البته سمن جون به اصل مطلب مجدد اشاره کرد...:dancegirl2: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 1 مهر 1389 من بچه نمیزام پول نمیخوام کار میکنم غذا نمیپزم آرایش نمیکنم شوهر کتک نمیزنم فقط کار .... ببین ما پسر عمه ام دنبال اینطور دختریه که فقط کار کنه بیاره دوتاشون بخورن ...هستی ...تلفونشو تقدیمت کنم؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 1 مهر 1389 من بچه دوست ندارم زور نگید ..حرف حرفه ما مرداست .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_alien 9,904 ارسال شده در 1 مهر 1389 فقط کار .... ببین ما پسر عمه ام دنبال اینطور دختریه که فقط کار کنه بیاره دوتاشون بخورن ...هستی ...تلفونشو تقدیمت کنم؟ وا؟؟؟؟ این همه آرزوی نرسیده و رو هوا مونده دارم....:dancegirl2: اول میخوام به آرزوهام برسم...:girl_blush2: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shaden. 18,583 ارسال شده در 1 مهر 1389 من بچه دوست ندارم چرا عزیزم ؟یه دخمل تپلی و یه پسر کاکل زری 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 1 مهر 1389 وا؟؟؟؟این همه آرزوی نرسیده و رو هوا مونده دارم....:dancegirl2: اول میخوام به آرزوهام برسم...:girl_blush2: من دارم میبینم وقت ازدواج تو رسیده باید خودم یه آستینی واست بالا بزنم .... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_alien 9,904 ارسال شده در 1 مهر 1389 من دارم میبینم وقت ازدواج تو رسیده باید خودم یه آستینی واست بالا بزنم .... پس بی زحمت برام یه بلیط واسه لس آنجلس بگیر..بقیه اش با خودم....:dancegirl2: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
baybak 4,434 ارسال شده در 1 مهر 1389 پس بی زحمت برام یه بلیط واسه لس آنجلس بگیر..بقیه اش با خودم....:dancegirl2: واواواواوا......... زیاد زور بزنی میفرستمت کیش بری صفا ..... والسلام حرفه دیگه ای هم نباشه .:w00: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 1 مهر 1389 چرا عزیزم ؟یه دخمل تپلی و یه پسر کاکل زری بازم دوست ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shaden. 18,583 ارسال شده در 1 مهر 1389 هر جور راحتی سمن جون . 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Spento data_3j 675 ارسال شده در 1 مهر 1389 مهم اینه که سالم باشن ولی خوب من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم 2 تا دختر 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shaden. 18,583 ارسال شده در 1 مهر 1389 شما حالا یه دونشو داشته باش اگه پشیمون نشدی فکر سه تای بعدشم بکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
jonny depp 8,297 ارسال شده در 1 مهر 1389 شما حالا یه دونشو داشته باش اگه پشیمون نشدی فکر سه تای بعدشم بکن چون خودش زحمت دنیا آوردنشو نمی کشه این حس داره معلومه تو زندگیش خیلی لذت میبره که دوست داره 4 نفر دیگرو هم به این دنیا بیاره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
shaden. 18,583 ارسال شده در 1 مهر 1389 چون خودش زحمت دنیا آوردنشو نمی کشه این حس دارهمعلومه تو زندگیش خیلی لذت میبره که دوست داره 4 نفر دیگرو هم به این دنیا بیاره چند ماه بی خوابی بکشه بعد نظرشو میپرسیم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare shad 1,097 ارسال شده در 1 مهر 1389 دوست دارید ، ایشاا... وقتی ازدواج کردید (دههههههه ،چرا می خندی)، بچه تون دختر بشه یا پسر ؟؟؟؟کدومو بیشتر دوست دارید؟دلیلاتونم بگید.... این یه مسئله شخصیه ، پس نمی گم سوال بعدی لطفا":ws28: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال