sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ حیوان خانگی عجیب در روسیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 نقل قول لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 نقل قول لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ این اصلا عجیب نیست. تو ایران خودمون از همین خانواده لاک پشت داریم. این لاک پشت ها به لاک پشت های نرم کاسه معروف هستن و تو تراریوم (آکواریوم مخصوص خزندگان) ازش میشه نگه داری کرد. خودش رو زیر سنگ ها و ماسه های کف قایم میکنه و اگه طعمه از اونجا رد شه سریع شکارش میکنه. به شدت هم مهاجم هست و گازهای دردناکی هم میتونه از آدم بگیره. من از لاک پشت نگه داری میکنم ولی از این نوع لاک پشت به علت همین تهاجمی بودنش نمیتونم چون یه تراریوم مجزا میخواد. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ این اصلا عجیب نیست. تو ایران خودمون از همین خانواده لاک پشت داریم. این لاک پشت ها به لاک پشت های نرم کاسه معروف هستن و تو تراریوم (آکواریوم مخصوص خزندگان) ازش میشه نگه داری کرد. خودش رو زیر سنگ ها و ماسه های کف قایم میکنه و اگه طعمه از اونجا رد شه سریع شکارش میکنه. به شدت هم مهاجم هست و گازهای دردناکی هم میتونه از آدم بگیره. من از لاک پشت نگه داری میکنم ولی از این نوع لاک پشت به علت همین تهاجمی بودنش نمیتونم چون یه تراریوم مجزا میخواد. نزن تو ذوق بچه میره معتاد میشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميدوني يه شكلي.من ازش خوشم يومد نقل قول لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ این اصلا عجیب نیست. تو ایران خودمون از همین خانواده لاک پشت داریم. این لاک پشت ها به لاک پشت های نرم کاسه معروف هستن و تو تراریوم (آکواریوم مخصوص خزندگان) ازش میشه نگه داری کرد. خودش رو زیر سنگ ها و ماسه های کف قایم میکنه و اگه طعمه از اونجا رد شه سریع شکارش میکنه. به شدت هم مهاجم هست و گازهای دردناکی هم میتونه از آدم بگیره. من از لاک پشت نگه داری میکنم ولی از این نوع لاک پشت به علت همین تهاجمی بودنش نمیتونم چون یه تراریوم مجزا میخواد. افرين نقل قول لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ نزن تو ذوق بچه میره معتاد میشه :persiana__hahaha: نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .