shaden. 18583 ارسال شده در 30 آبان، 2010 فكر كن يه دسته گل خوشگل خريدي ميخواي به كسي هديه بدي . اولين نفري كه به نظرت ميرسه كيه؟ 14
mohsen 88 10106 ارسال شده در 30 آبان، 2010 خانمم.............. :icon_pf (34): به خودم امیدوار شدم هوتن جون.......... 6
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 30 آبان، 2010 سلام من به بابام میدم. چون همیشه با من بوده. هم دوستم بوده، هم مادر، هم خواهر، هم برادر، ... یعنی همه چیزم بابامه دیگه! 6
just work 12354 ارسال شده در 30 آبان، 2010 1 - مادرم 2 - پدرم 3 - خواهرم 4 - دوستم مجتبی ( توی تاپیک ... ::: حرفهای شخصی با خودم ::: ... عکسش هست ) 5 - دوستم محسن ( عکسش توی البومای پروفایلم هست ) 6 - سجاد ( اسپاو ) 7 - جاوید جمالی مدیر تالار مکانیک 8 - حمید رضا ( عکسش توی البوم پروفایلم هست ) 4
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 30 آبان، 2010 هر شاخه رو به یکی از عزیزانم سلام مریم جون این یعنی تو خیلی مهربونی... 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 30 آبان، 2010 از قدیم گفتن دست گل رو باید برای خواستگاری خرید !! بعدش اگه قبول کرد هرروز خروار خروار گل می خریم اصل گل چی تو بگو گل فروشی !!! 7
DCBA 8191 ارسال شده در 30 آبان، 2010 اول از همه بابام...... بعد مامانم..... بعد یکی از خواهرام...... بعد بهترین دوستم که عاشقشم و دلم براش یه ذره شده..... اینام برا دوستای نواندیشانم....فک کنم به هر کی یه شاخه برسه!!! 4
mohsen 88 10106 ارسال شده در 30 آبان، 2010 دلم گرفته.......................دلم برای همه بچه های ایران گرفته.............دیروز که از خیابون رد میشدم بچه ای رو دیدم که پشت یه مغازه شیرینی فروشی وایساده بود و توی مغازه رو دید میزد.............پول زیادی همراهم نبود.اما همشو بهش دادم................نمیتونم تحمل کنم.............دوستم گفت که مگه اولین بارته که این صحنه ها رو می بینی.............حالم بدتر شد.....یعنی باید برامون عادی بشه...............چرا کاری نمیکنیم...........چرا دولتیا کاری نمی کنن..............میخواستم امروز یه تاپیک بزنم...اما انگار هر لحظه اون بچه و همدرداشو جلوم میبینم...............مثلا" یه تاپیک بزنم و اکثرا" بیان و همدردی کنن..........چی حل میشه.چه اتفاقی می افته؟چی از درد اون بچه کم میشه.کی گفته سهم اون بچه از این دنیا باید حسرت و آه کشیدن باشه؟کی گفته که من باید زمین یا خونه داشته باشم........اصلا" کی سند زمین خدا رو برای من زده اما برای اون نه.چرا اون نباید صاحب یک تیکه زمین ویلایی تو شهر ما باشه.... من شاید گلم رو به اولین بچه ای بدم که تو خیابون داره با حسرت به دنیای اطرافش نگاه میکنه................................... دعا کنیم هیچوقت دیدن چنین صحنه هایی برای ما عادی نشه............ 12
ارسال های توصیه شده