رفتن به مطلب

گاتوسنت اونوره


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آرد الک شده 1 فنجان، کره 3/1 فنجان، نمک 0.25 قاشق چایخوری، آب یخ 3 الی 4 قاشق سوپخوری

با این مواد خمیر را مانند خمیر پای درست کنید و یک دایره 23 سانتی متری درست کنید

مواد لازم خمیر پفی :

کره 0.5 فنجان، آرد الک شده 1 فنجان، نمک 0.25 قاشق چایخوری

تخم مرغ 4 عدد، آب 1 فنجان، کرم پاتیسیر + خامه

نصف این مواد مانند خمیر نان خامه ای درست می شود .

طرز تهیه :

خمیر پای را درست کرده وآنرا با وردنه باز کرده یک دایره به قطر 23 سانتی متر درست کرده داخل سینی شیرینی پزی پهن کنید . مایه خمیر پفی را درست کرده آنرا در قیف دهانه بزرگ مخصوص تزیین بریزید . حاشیه خمیر را کمی نم بزنید و مایه خمیر پفی را به اندازه یک گردو به فاصله های 3 سانتی متر از یکدیگر در حاشیه خمیر پای قرار دهید . اگر قیف تزیین ندارید خمیر را با نوک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو روی حاشیه خمیر بگذارید . مابقی خمیر پفی را به همان اندازه در جاهای خالی سینی یا سینی دیگر به فاصله های 6الی 7 سانتی متر در ته سینی که کاملاً چرب شده بگذارید . هر دو سینی را در حرارت فر 400 درجه فارنهایت بمدت 15 الی 20 دقیقه بپزید . بعد هر دو سینی را از فر بیرون بیاورید تا نان ها خنک شوند . نصف فنجان شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شده طلایی رنگ گردد سپس 4/1 فنجان آب جوش به آن اضافه کنید . وقتی که شکر در آب حل شد ومخلوط به صورت شیره قهوه ای در آمد آنرا از روی حرارت بردارید و بگذارید نیم گرم شود . نانهای پفی را که در سینی جداگانه پخته شده در شربت کارامل فرو برده و آنهارا با دقت بین نانهای پفی دیواره خمیر اول بچسبانید به طوری که یک دیواره 2 طبقه درست شود . شیرینی را بگذارید 1 ساعت بماند تا نان های پفی کاملاً روی طبقه زیربچسبد . بعد از این که خامه را با کرم پاتی سیر مخلوط کردید دو عدد سفیده تخم مرغ را با 3 قاشق سوپخوری شکر بزنید تا شکل گیرد و سفت و سفید شود آنرا با حرارت دورانی با کرم پاتی سیر مخلوط کنید و داخل گاتوسنت اونوره را از کرم پر کنید و روی آنرا بامیوه های مختلف یا شکلات رنده شده و خلال بادام بو داده تزیین نمایید

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...