رفتن به مطلب

پارفه ناپلئون


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

شکر سه چهارم فنجان,محلول قهوه غلیظ (نسکافه) یک سوم فنجان

زرده تخم مرغ 4 عدد, کاکائوسر صاف 3 قاشق سوپخوری

کره 1 قاشق سوپخوری ,وانیل یک سوم قاشق چایخوری

خامه 1.5 فنجان,پسته نگین شده مقداری

طرز تهیه:

کاکائو و کره را در ظرف کوچکی ریخته روی آتشی ملایم بگذارید تا کره آب شود آنرا مخلوط کنید و کنار بگذاریدشکر و قهوه را در قابلمه ای ریخته روی آتش بگذارید تا کره آب شود و کاکائو حل شود زرده های تخم مرغ را بزنید تا کاملاً سفت و لیمویی رنگ شود بعد با دقت و بتدریج شربت قهوه را با زرده ها مخلوط کنید و بعد سس شکلات را اضافه کنید . خامه را بزنیدتا کاملاً پف کند (نباید زیاد سفت شود) آنرا در یخچال بگذارید وقتی مایه بالا خنک شد وانیل را اضافه کنید و بعد خامه را با آن مخلوط کنید ایم مایه را در ظرف فلزی ریخته در زیر قرار دهید بدون اینکه آنرا هم بزنید بگذارید یخ ببندد هنگام مصرف این مایه را در بستنی خوریهای یک نفره بلور بریزید و روی آن کمی پسته بپاشید از موادبالا برای شش نفر کافیست .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...