رفتن به مطلب

کرم مکا با سس گردو و قهوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد , شکر 0.5 فنجان ,نمک یک هشتم قاشق چایخوری

پودر قهوه (نسکافه) 1.5 قاشق چایخوری

آب جوش 2 قاشق سوپخوری ,کاکائو 1 قاشق سوپخوری

شیر یا مخلوط شیر و خامه 2.5 فنجان ,وانیل 0.25 قاشق چایخوری

برای تزیین نیمه ای مغز گردو و گیلاس و پره های پرتقال

طرز تهیه :

قهوه و کاکائو را در آب جوش حل کنید و تخم مرغ ها و شکر و نمک را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط شود شیر را داغ کنید کم کم به مواد اضافه کنید وانیل را نیز اضافه کنید این مایه را در یک قالب گرد 25 سانتی متر که قبلاً چرب شده بریزید و آنرا در ظرفی که قطر آن 1.5 سانتی متر آب جوش است بگذارید و در حرارت 325 درجه فارنهایت بمدت یک ساعت بپزید برای امتحان یک کارد در کرم فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد پخته است . وقتی خنک شد از ظرف جدا کرده بر می گردانیم دور آنرا با گیلاس و پرتقال و گردو تزیین کنید و آنرا در یخچال نگهدارید هنگام مصرف این را به تکه های کوچک ببرید و سس مخصوص قهوه و گردو را روی آن بریزید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...