afa 18504 ارسال شده در 19 آبان، 2010 با توجه به وجود پروتئین و اسید آمینههای ضروری بدن و بسیاری مواد لازم برای سلامت، متخصصان عدس را سرآمد حبوبات تلقی میکنند و آن را در کاهش قند خون و چربی موثر میدانند و ... عدس حاوی حداقل 40 درصد پروتئین بوده که البته میزان مصرف آن با گوشت قرمز متفاوت است، چرا که اغلب 100 گرم گوشت نسبت به 100 گرم عدس به راحتی مصرف میشود. میزان آهن موجود در عدس نیز بالا بوده و نوع چربی آن نسبت به گوشت قرمز پایینتر است. به علاوه توصیه میشود، عدس همراه با مادهای حاوی ویتامین c مانند گوجهفرنگی و لیموترش استفاده شود تا جذب بهتری در بدن داشته باشد. افزودن غلات به رژیم غذایی حاوی حبوبات میتواند در کامل کردن مواد مفید حبوباتی چون عدس موثر باشد.
ارسال های توصیه شده