Peyman 16,150 ارسال شده در 27 مرداد 1389 چكيده تاثيرات درجات مختلف كارسرد و تبلور مجدد بر ريز ساختار و سختي ورق آلومينيومي خالص تجاري مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمايشات شامل فرايند نورد سرد و تبلور مجدد نمونه ها به همراه متالوگرافي و اندازه گيري سختي است. ور ق هاي آلومينيوم خالص تجاري با درجات مختلفي از كارسرد، نور سرد شده و سپس در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تحت عمليات حرارتي آنيل و به منظور تبلور مجدد ريز ساختار قرار مي گيرند. ميزان تغيير فرم بحراني براي آلومينيوم با استفاده از گرافهاي ترسيم شده مشخص شده است. با افزايش درصد كارسرد در مقادير پايين تر از درصد كارسرد بحراني، اندازه دانه افزايش مي يابد. اگرچه وقتي درصد كارسرد از ميزان درصد كارسرد بحراني بيشتر مي شود اندازه دانه كاهش مي يابد. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsandll 12 ارسال شده در 20 اسفند 1392 دوستان عزیز سلام این لینک منقضی شده لطفا از این لینک محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. استفاده کنید متشکرم - احسان 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال