رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

01df6d0e13dd4cc9b50ceef8cb8df517.jpg

مواد لازم: ماهی، هویج و برنج پخته

ادویه : پیازچه، فلفل، نمک، سس سویا، خاویار

دستورپخت:

1. ماهی را حدود 45 دقیقه در مقداری نمک و فلفل بخوابانید.

2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و ماهی را تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود.

159a0c96a6da492ca324afc3c3cc06e9.jpg

3. ماهی تفت داده شده را قطعه قطعه کنید و پیازچه و هویج را خرد کنید.

fd0f822042d94d11ba27fd3e60a30e4e.jpg

4. کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازچه و هویج خرد شده را سرخ کنید تا هویج ها نرم شوند.

eb45586cd8734082806817ed4be43bcf.jpg

5. ماهی تکه شده را در قابلمه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

0860fed96f55492aa09fbc016b7dd1d8.jpg

ef85adb213bf4a398f6011b0eb7fcb18.jpg

6. برنج پخته شده را به ماهی اضافه کرده و مخلوط کنید.

xueyuchaofan7.jpg

7. با افزودن مقداری سس سویا و خاویار، غذا آماده است.

01df6d0e13dd4cc9b50ceef8cb8df517.jpg

 

**********

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...