parikoochooloo 10,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: پیاز=1 عدد سیر=3 حبه روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی=600 گرم پوره یا آب گوجه فرنگی=4/3 پیمانه فلفل قرمز تند=1 عدد نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم میگوی تازه=200 گرم فیله ماهی=4 تا 6 تکه آب لیمو ترش تازه=4/1 پیمانه جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا طرز تهیه: 1. پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود. 2. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید. 3. در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد. 4. سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت 8 دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت 2 دقیقه با کره تفت دهید. 5. در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجه فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقه های لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته می توانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید. نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .