afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است. مواد لازم برای 4 نفر: پیاز خرد شده یک پیمانه ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه نمک: یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود. سس فلفل تند: یک قاشق چایخوری سفیده یک تخممرغ بزرگ اسپری روغن نان تست: 8 برش طرز تهیه: • در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. • در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید. • مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ] • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید. • تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید. • با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید. • ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده