RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چی شده چرا ناراحتی ارواح خبیثه اذیتت کردن؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر من ارواح رو اذیت کردم همه فرار کردن از دستم :girl_blush2: روح ها من رو میبینند انگار روح دیدن فرار میدن همه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر من ارواح رو اذیت کردم همه فرار کردن از دستم :girl_blush2: روح ها من رو میبینند انگار روح دیدن فرار میدن همه آها پس الان حس تنهایی میکنی عیب نداره برو کاسپرو برو بچه ها رو صدا کن بیان دور هم باشید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ کاسپر من رو از 6 کیلمتری میبینه در میره از دست من :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا!!!, برگشنی؛ تعریف کن چطور بود نرفتیم اونجا، گفتن دیره تا یه روز دیگه، ولی رفتیم یه جا دیگه که دست کمی از قلعه نداشت :texc5lhcbtrocnmvtp8 اوووف :icon_pf (34):من یه بار به اتفاق خونواده رفتم منمو بابام به راحتی میرفتیم خواهرم و مامانم همش جا میموندن هی خسته میشدن:w74: مبارک باشهمن که لذت کاربر فعالیرو نچشیدم تا کاربر فعال شدم بعد دو سه ساعت مدیرم کردن:icon_pf (34): ممنون :texc5lhcbtrocnmvtp8 خدا کنه منم دو روز دیگه مدیر شم :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ جمیع شمالی ها چطور انددددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بامم سیلام بر همه گیلانی های عزیز جاتون خالی دیروز رفتیم قلعه چه هوای دلی شده ها جون میده برای تفریح 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ رعنای گولای رعنای گول سونبولای رعنای 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ 2روز نبودم کل خانواده متاهل شدن حالا چون فک وفامیلای عباس دوماد قدیمیمونه پس حله دیگه:w155: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نرفتیم اونجا، گفتن دیره تا یه روز دیگه، ولی رفتیم یه جا دیگه که دست کمی از قلعه نداشت :texc5lhcbtrocnmvtp8 ممنون :texc5lhcbtrocnmvtp8 خدا کنه منم دو روز دیگه مدیر شم :texc5lhcbtrocnmvtp8 جدی؟ دوس داری مدیر شی؟ همون نیستی خیلی بهتره مثلا الان دارن چه گلی به سر ما میزنن:icon_pf (34): جمیع شمالی ها چطور انددددددددددددددددددددددددد من باممسیلام بر همه گیلانی های عزیز جاتون خالی دیروز رفتیم قلعه چه هوای دلی شده ها جون میده برای تفریح سلاااااااااااااااااااام چطوری؟:w963: خوش بامویی رعنای گولای رعنای گول سونبولای رعنای کار منه 2روز نبودم کل خانواده متاهل شدن حالا چون فک وفامیلای عباس دوماد قدیمیمونه پس حله دیگه:w155: :167: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من باممسیلام بر همه گیلانی های عزیز جاتون خالی دیروز رفتیم قلعه چه هوای دلی شده ها جون میده برای تفریح سلام بله همه مسافر شده کلی شلوغه ایشالا همیشه شلوغ باشه تهرانیا بیان پولشونو بریزن تو جیب گیلانی ها:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ جدی؟ دوس داری مدیر شی؟ همون نیستی خیلی بهتره مثلا الان دارن چه گلی به سر ما میزنن:icon_pf (34): نه بابا، عجب غلطی کردم من:texc5lhcbtrocnmvtp8 شوخی کردم بابا :texc5lhcbtrocnmvtp8 مدیر شدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بله همه مسافر شده کلی شلوغه ایشالا همیشه شلوغ باشه تهرانیا بیان پولشونو بریزن تو جیب گیلانی ها:biggrin: بعد تو این پولارو جمع کن دوباره ببر تهرون بریز تو جیب تهرونیا 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا، عجب غلطی کردم من:texc5lhcbtrocnmvtp8 شوخی کردم بابا :texc5lhcbtrocnmvtp8 مدیر شدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو کی مدیر شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ تو کی مدیر شدی؟ همین دیروز بعد از اینکه گفتم کاش مدیر شم، مدیر بخش "مهندسی راه و برابری" و "آموزشگاه عمران" تالار عمران :texc5lhcbtrocnmvtp8 هنوز منتظرن من تایید کنم تا عنوانم عوض شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ همین دیروز بعد از اینکه گفتم کاش مدیر شم، مدیر بخش "مهندسی راه و برابری" و "آموزشگاه عمران" تالار عمران :texc5lhcbtrocnmvtp8 هنوز منتظرن من تایید کنم تا عنوانم عوض شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 جدی؟ پس مبارکه خودته آماده کن افسردگی مزمن بگیری 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااام چطوری؟:w963: خوش بامویی :167: سلامببینم چرا زدی آیینه رو شکستی مگه خان جون برای جاهازت نخریده بود یادگای خان جونو شکستی:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلامببینم چرا زدی آیینه رو شکستی مگه خان جون برای جاهازت نخریده بود یادگای خان جونو شکستی:brodkavelarg: واسه اینکه دیگه نمیخواستم خودمو توش ببینم... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ جدی؟ پس مبارکه خودته آماده کن افسردگی مزمن بگیری منو افسردگی؟ عمراً :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده