hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تک مرد 4 دیواری سسسسسسسسسسسسسلاااااااااااااااااامممممممممممممم جوجو 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مامان چرا همش شکلک از خودت در میکنی یکم ابرو داری کن مامان زشته بزرگ شدی دیگه:ws28: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرا گریه می کنی عهزیزممممممم خودمم نمیدونم دلم گرفته هوای گریه دارم ولی غرور نمیذاره 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چه خبر حامییییییییییییییییییییییییییییییییییی جونننننننننننممممم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خودمم نمیدونمدلم گرفته هوای گریه دارم ولی غرور نمیذاره سرتو بزار رو شونه هام خابت بگبره لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مامان چرا همش شکلک از خودت در میکنی یکم ابرو داری کن مامان زشته بزرگ شدی دیگه:ws28: مگه نمیدونی ادم هرچه قدر که بزرگ بشه باز برا والدینش بچه ست من برا مامی و ددی بزرگه هنوز بچه ام پسر گلم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چه خبر حامییییییییییییییییییییییییییییییییییی جونننننننننننممممم سلامتی مینا جون شما چه خبر چی کار میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خودمم نمیدونمدلم گرفته هوای گریه دارم ولی غرور نمیذاره الهی من فدات شم عزیزم...درکت میکنم...اشکال نداره.. گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دله تنگه:connie_24: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مگه نمیدونی ادم هرچه قدر که بزرگ بشه باز برا والدینش بچه ستمن برا مامی و ددی بزرگه هنوز بچه ام پسر گلم اره خوب گفتی مامان مثل من که واسه تو هنوز بچم با این سنم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ حامیییییییییییییی! تو واقعا اسمت حامیه یا طرفدار این دو تا خواننده حامی و ایمان ثانی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ پیشنهادو بگو ترقه بازی:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلامتی مینا جونشما چه خبر چی کار میکنی؟ سلامتی..هیچی..به زوره چک و لگد های خونواده محترم شروع کردم درس خوندن واسه کنکوره 4 روزه دیگه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ حامیییییییییییییی!تو واقعا اسمت حامیه یا طرفدار این دو تا خواننده حامی و ایمان ثانی هستی؟ اسمم حامیه ثانی هم اخر فامیلمه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ پیشنهادم اینه که کارای این ترمو یه جا بزاریم در موردش صحبت کنیم عیبای همو بگیم نقد کنیم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اسمت خیییییییییییییلی قشنگه حامیییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده