vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ همتون همین جورین منت کش اویزون ما معمارا باشه برو زندگیتو مدیون یه معماری برو :icon_pf (34): نگو اینو حامی جون زشته به خدا 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ همتون همین جورین منت کش اویزون ما معمارا باشه برو زندگیتو مدیون یه معماری برو دادا ميگم اينا همه مرام رو از بقالي سر كوچدون اسدي؟!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): نگو اینو حامی جون زشته به خدا اخ اخ یادم نبود باشه دیگه نمیگم ابروتون میره اینجوری 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ دادا ميگم اينا همه مرام رو از بقالي سر كوچدون اسدي؟!! اسدی کیه دیگه؟ها:ws52: 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ essedi يعني گرفتي!!(به لهجه شيرين اثفهاني) 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اخ اخ یادم نبود باشه دیگه نمیگم ابروتون میره اینجوری نه داداش توجه نکردی چی شد آبروی خودتون میره 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب من برم دیگه بای تا های بچه ها من نیستم میگم بچه ها بیان سر بزنن :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب من برم دیگه بای تا های بچه ها من نیستم میگم بچه ها بیان سر بزنن :banel_smiley_52: بای وحید جون صبح زودتر بیا کف اینجا رو طی بکش یادت نره ها:ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ essedi يعني گرفتي!!(به لهجه شيرين اثفهاني) اها افتاد:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب من برم دیگه بای تا های بچه ها من نیستم میگم بچه ها بیان سر بزنن برو عزيزم!!خدانگهدارت!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بای وحید جونصبح زودتر بیا کف اینجا رو طی بکش یادت نره ها:ws3: باشه سعی میکنم قبل از اینکه بزنین بیرون بیام بشمورمتون 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ حامی جان بای خوب بخوابی:w410: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ حامی جان بای خوب بخوابی:w410: فدای تو بشم من شبت خوش :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خوبین اومدم بشمورمتون ولی چرا هیشکی نیست :jawdrop: کجان نه نکنه .... 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نیست کسی؟ وحید بیا پاهامو بشور کجایی پس :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام این به چی می خنده :ws52::ws52: به اينكه من دارم مي رم يه هفته نيستم تاجوابت رو بدم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزم خوش اومدی؟ خوبی؟:w14: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر جمیع معماران گلللللللللللللللللللللل...خوبین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده