hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: مثل اینکه توهم حوس کردی بکشمت ها؟؟:167::167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه نه نه نننننننننننننننننننننننننننننهترو خدا فقط همین یه بار بیا منو بکش بیا دیگه حامی من تا حالا نمردم میخوام ببینم چه جوریاست اگه اینقدر مشتاقی بیا تا خودم راحتت کنم:167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خوشهال باش طا عموراتط بگظره واااااااااااااای.....مهنازززززززز..از تو دیگه بعیدههههههههههه:w00::w00:ابرو معمارا رو بردین شما دوتا:w00:کتک میخواین جفتی باهم:167::167::167::ws28: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام...ما که می باشیییییییییییییییییییییییییییم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام...ما که می باشیییییییییییییییییییییییییییم دروغ نگو تو که نمیباشیییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دروغ نگوتو که نمیباشیییییییییییی من دروغ نگفتم....هستم....تو نیستی:ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ من دروغ نگفتم....هستم....تو نیستی:ws2::ws2: چرا دروغ گفتی اصلا :167::167::167::167:میخام ببینم حرفیه:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مییییییییییینننننننننننننننننناااااااااااااااااااااااااااااا کویی پس؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اگه اینقدر مشتاقی بیا تا خودم راحتت کنم:167::167::167: :ws3::ws3: :ws28::ws28: چی بگم ! از شما معمارا هر چی بگی بر میاد 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ آخ ببخشید سلام یادم رفت سلام بر شما ای چتر بازان ای همه چی از شهرساز داشتن ها ای خود را شهرساز خوان ها خوبین چه خبرا 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام اقا وحید چطوری خوبی دادا 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ آخ ببخشید سلام یادم رفتسلام بر شما ای چتر بازان ای همه چی از شهرساز داشتن ها ای خود را شهرساز خوان ها خوبین چه خبرا این اعتماد به نفست منو کشته زندگی تو از ما معمارا داری خوبه 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام حامی جون میبینم که یه سرکم به اونور کشیدی شیطون شانس آوردی بچه ها نبودن اگه نه که :167: خب میای بگو که بگیم بیان استقبال داداش 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ این اعتماد به نفست منو کشتهزندگی تو از ما معمارا داری خوبه شهرسازم مثلا و کلا شهرسازا اینجورین معمار! نمیدونم چی چی هست 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام حامی جون میبینم که یه سرکم به اونور کشیدی شیطون شانس آوردی بچه ها نبودن اگه نه که :167: خب میای بگو که بگیم بیان استقبال داداش واقعا خدا بهتون رحم کرد که نبودین حالا نمیدونم نبودید یا من اودم غلاف کردین هر چی گردن کلفت تو پاتوقتون هست جمع کن بیام گرد گیریشون کنم :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه توهم حوس کردی بکشمت ها؟؟ تورو خدا منو نكش!!!من هنوز ناكامم!!1525تا آرزو دارم هنوز!! 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا خدا بهتون رحم کرد که نبودینحالا نمیدونم نبودید یا من اودم غلاف کردین هر چی گردن کلفت تو پاتوقتون هست جمع کن بیام گرد گیریشون کنم :ws3: :ws28: من خدایی موندم اگه یه روز اینجا نیام دیگه کجا می خوام بخندم گردن کلفت چیه پسرم الان خیلی وقته دورش به سر اومده هر چند از یه معمار بیش از این انتظاری نمیره :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ تورو خدا منو نكش!!!من هنوز ناكامم!!1525تا آرزو دارم هنوز!! همتون همین جورین منت کش اویزون ما معمارا باشه برو زندگیتو مدیون یه معماری برو 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:من خدایی موندم اگه یه روز اینجا نیام دیگه کجا می خوام بخندم گردن کلفت چیه پسرم الان خیلی وقته دورش به سر اومده هر چند از یه معمار بیش از این انتظاری نمیره :icon_pf (34)::icon_pf (34): ای بیسواد همینه دیگه شهرسازا همشون بیسوادن منظورم قدر و یل بود نه بزن بهادر:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده