*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید....من میرم...شب همگی خوش:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ حامی این مینا چی می گه؟:w00: کتک میخاد:167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اره...فکر کنم این کتکه حالمو جا بیاره...فقط جون من محکم بزن که قشنگ مستقیم پرتم کنه توو بهشت باشه؟! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اره...فکر کنم این کتکه حالمو جا بیاره...فقط جون من محکم بزن که قشنگ مستقیم پرتم کنه توو بهشت باشه؟! دیگه داری اعصابمو خورد میکنیا 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ حامی برو تو کارش:167: باور کن دمه دستم نیس وگرنه همچین میزدمش که حالش جا بیاد:167::167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مینا بیای اینجا به مقام شهادت نائل می شی. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مینا بیای اینجا به مقام شهادت نائل می شی. چیه تو هم شهادت دوس داری بگوها تارف نکن جون حامی :ws3: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مینا بیای اینجا به مقام شهادت نائل می شی. راست میگی ؟؟پس زودتر بیام تا اتوبوس بهشت از دستم نرفته:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ راست میگی ؟؟پس زودتر بیام تا اتوبوس بهشت از دستم نرفته:ws28: اتوبوس چیه؟ بابا مترو 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اتوبوس چیه؟ بابا مترو میگم راثتی محناظ امشب اضم قلت املایی نگرفطی انغد خوشهالم:ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ میگم راثتی محناظ امشب اضم قلت املایی نگرفطیانغد خوشهالم:ws3::ws3: خوشهال باش طا عموراتط بگظره 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام حامی جون دیدی خودم با پای خودم اومدم بکشیم یالا بیا منو بکش مهناز (سلام)تو هم شاهد باش که یه شهرساز اومده می خواد اینجا پر پر بشه بره 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام حامی جون دیدی خودم با پای خودم اومدم بکشیم یالا بیا منو بکش مهناز (سلام)تو هم شاهد باش که یه شهرساز اومده می خواد اینجا پر پر بشه بره ببین همیشه میگن بخشش از بزرگان الانم سرورت(یک معمار) زندگیتو دوباره بهت برگردوند برو حالشو ببر تو تا عمر داری مدیون یک معماری وحید:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خوشهال باش طا عموراتط بگظره ای وای:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): عوض اینکه من به اون برم اون به من رفت 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ببین همیشه میگن بخشش از بزرگانالانم سرورت(یک معمار) زندگیتو دوباره بهت برگردوند برو حالشو ببر تو تا عمر داری مدیون یک معماری وحید:ws3::ws3: نه نه نه نننننننننننننننننننننننننننننه ترو خدا فقط همین یه بار بیا منو بکش بیا دیگه حامی من تا حالا نمردم میخوام ببینم چه جوریاست 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه نه نه نننننننننننننننننننننننننننننهترو خدا فقط همین یه بار بیا منو بکش بیا دیگه حامی من تا حالا نمردم میخوام ببینم چه جوریاست برو ته صف وایسا فعلا دارم یکی دیگرو میکشم:ws3: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من آمده ام وای وای من امده ام:connie_24: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده