Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:میگم شما معمارا هرچی دارین از صدقه سری ما شهرسازاست حالا دیگه بهشتتونم میخایین با ما شهرسازا برین:ws28: بابا من موندم شما ماهارو نداشتین چه جوری می خواستین زندگی کنین فدات شم وحید ماشالا اعتماد به نفست سر به فلک می کشه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ این وحیدم احتمالا از اعتماد به نفس بالا شصت پاش مث محمد حسین تشریف برده تو چشمش....حامی جان..قربون دستت یه کمک به این بچه کن شصت پاشو دربیاره از تو چشمش..ناکار شد شهرسازه مملکت 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خوبم گلم... شکر... مشغول تاپیک زنی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ این وحیدم احتمالا از اعتماد به نفس بالا شصت پاش مث محمد حسین تشریف برده تو چشمش....حامی جان..قربون دستت یه کمک به این بچه کن شصت پاشو دربیاره از تو چشمش..ناکار شد شهرسازه مملکت عزیزم این شهرسازا کلا عادت دارن پاشونو تو چششون پارک کنن کاریشم نمیشه کرد:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم این شهرسازا کلا عادت دارن پاشونو تو چششون پارک کننکاریشم نمیشه کرد:ws28: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: چیه مهندس امشب میشنگی خبریه؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام..منم اومدم سلام کوشولوی من یادت باشه یه بار دیگه بی کش بیای خودت میدونیها:ws46: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام کوشولوی منیادت باشه یه بار دیگه بی کش بیای خودت میدونیها:ws46: اخه دفه پیش خورد تو صورتت بابایی..دردت گرفت 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اخه دفه پیش خورد تو صورتت بابایی..دردت گرفت عیب نداره عزیزم من دوس دارم بچه هام از سر کولم بالا برن :ws3: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام کوشولوی منیادت باشه یه بار دیگه بی کش بیای خودت میدونیها:ws46: جدا از شوخی....امشب اصلا حالم خوب نیست..حوصله کشدار و بی کش ندارم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ جدا از شوخی....امشب اصلا حالم خوب نیست..حوصله کشدار و بی کش ندارم واسه چی مینا خانم :ws21::ws21::ws21: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم..احتمالا دارم این دنیا رو وداع میگم به حوله قوه الهی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام منم هستم تا چند دقیقه ی دیگه؟!! سلام منتظزیم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم..احتمالا دارم این دنیا رو وداع میگم به حوله قوه الهی چی میگی تو:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده