hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همگی،بعد از نصف شب خوبی داشته باشید!!! شب شما هم به خیر خوبید؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خیلی ممنون!چه خبر؟ مثل اینکه همه خوابند! سلامتی همه هستن خودشونو به خواب زدن مثل همین اقای معاون رئیس(مهناز):ws3: لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناز جان. خوش میگذره تابستون؟چی کارا می کنی؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ حامی... باز شروع کردی؟ به به سلام علیکم خانم مهندس خوبید شما؟ کوچولو خوبه؟ کی تشریف اوردید؟ اگه میدونستم سرکار علیه تشریف میارن حتما تدارک شام میدادیم . . . . البته جسارتا یه سوال داشتم ؟میخاستم ببینم شما سربازی رفتین ؟چون من گفتم سرکار علیه...........به اون خاطر............کجا خدمت میکردین؟:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناز جان.خوش میگذره تابستون؟چی کارا می کنی؟ خوش؟ نه بابا کلاس گرفتم 4 واحد به به سلام علیکم خانم مهندس خوبید شما؟ کوچولو خوبه؟کی تشریف اوردید؟ اگه میدونستم سرکار علیه تشریف میارن حتما تدارک شام میدادیم . . . . البته جسارتا یه سوال داشتم ؟میخاستم ببینم شما سربازی رفتین ؟چون من گفتم سرکار علیه...........به اون خاطر............کجا خدمت میکردین؟:ws3::ws3: منم خوبم.... کوچولو؟ خبریه خودم نمی دونم؟ من خیلی وقته تشریف آوردم! شام کو؟ شما کجا خدمت کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام عرض شد چرا من هر وقت می آم شما هستین؟ 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ 4 واحد که کمه.خدا نکنه بهت خوش نگذره! حالا چی گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خوش؟ نه بابا کلاس گرفتم 4 واحد منم خوبم.... کوچولو؟ خبریه خودم نمی دونم؟ من خیلی وقته تشریف آوردم! شام کو؟ شما کجا خدمت کردین؟ خبر که چه عرض کنم والا اقا فرهاد یه چیزایی میگفت:ws3: شام حاضره عزیزم با هم خدمت کردیم که یادت رفته تو تو اشپزخونه پادگان بودی......هی غذا کش میرفتی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ارمین چرا قایم موشک بازی در میاری امشب مشکوک میزنی ها:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اگه منظور شما مهنازه.خوب ایشون همکار مدیرن مسئولیت دارن الکی نیست که؟!! (من اصلا پاچه خوار نیستم) بله , منظورم همون خانوم محترمی بود که جواب ما رو نمی ده بله شما فعلا سیری ! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سارا جان میشه بیای اونور عکسامو ببینی و نظر بدی ممنون 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ارمین چرا قایم میشی؟هااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ راستی بچه ها میدونستین هر معماری که 10 تا شهر سازو بکشه میره بهشت:ws3: من یکیشونو کشتمزودتر از شما میرم بهشت:ws28::ws28: زود دس به کار شید تا تموم نشدن راه بهشت از روی شهر سازان میگزرد(حضرت حامی ع) 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ وحید منتظرم بیای قراره بکشمت:icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): در جریان هستی:ws3: :ws28: واسه همینه من اینجارو دوست دارم آدم کلی میخنده حامی جون فک نمیکنی معمارا یکم خشونتشون کم باشه!!!!!!!:banel_smiley_52: با تحویل بگیر حامی جون خودتونم میدونین حرفاتون خنده داره :icon_pf (34): اره خومنم چون خشانتم کمه میخام بکشمش اگه زیاد بود که زنده زنده سرخش میکردم بعد با بچه ها میشستیم میخوردیمش:ws3: :ws28::ws28: این دیگه از اون حرفا بود ا 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ راستی بچه ها میدونستین هر معماری که 10 تا شهر سازو بکشه میره بهشت:ws3:من یکیشونو کشتمزودتر از شما میرم بهشت:ws28::ws28: زود دس به کار شید تا تموم نشدن راه بهشت از روی شهر سازان میگزرد(حضرت حامی ع) :ws28::ws28: میگم شما معمارا هرچی دارین از صدقه سری ما شهرسازاست حالا دیگه بهشتتونم میخایین با ما شهرسازا برین:ws28: بابا من موندم شما ماهارو نداشتین چه جوری می خواستین زندگی کنین 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بابا شما ها چقد باحالین من نمیدونستم والا اگه میدونستم هر موقه دلم میگرفت میومدم اینجا یه کم بخندم روحیم واشه از بس اینجا جک تعریف میکنن بچه ها 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ حامی اومدم بکشیم زودتر بری بهشت نبودی بازم میام 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:میگم شما معمارا هرچی دارین از صدقه سری ما شهرسازاست حالا دیگه بهشتتونم میخایین با ما شهرسازا برین:ws28: بابا من موندم شما ماهارو نداشتین چه جوری می خواستین زندگی کنین واقعا وجود شما شهر سازا واسه ما نعمتیه ادم شما رو که میبینه خدا رو شکر میکنه چون به لطف خدا به معمارا ایمان میاره 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بابا شما ها چقد باحالین من نمیدونستم والا اگه میدونستم هر موقه دلم میگرفت میومدم اینجا یه کم بخندم روحیم واشه از بس اینجا جک تعریف میکنن بچه ها نخند بچه برو اب بخور برگرد میخام بکشمت نگی تشنه کشتنم :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده