*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ مرسی بابت دعوتت , چشم , اگه قابل دونستین منم می آم اونجافقط یه نکته من آریانا هستم مرسی , با شما بودن باعث افتخار منه شما لطف داری 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ ما اینجا فقط به عشق دوستانی مثل کیمیا میاییم اینجا اگه نه که واسه اومدن اینجا اصلا لازو نیست رامون بدن چون متعلق به خودمونه داداش :167::167::167::167::167:که متعلق به خودته ها؟ لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ من که گفتم , رشته ی برقم , قصد انتخاب یکیشو ندارم , محض اطلاع خواستم بدونم , دلیل اینکه به این تاپیک سر می زنم اینه که فکر می کردم توش جایی واسه غیر معمار ها هم هست , ولی نمی دونستم بعضی ها جنبه ندارن ! به هر حال پاتوق خونه ی شهرسازی آماده مهموننوازی از دوستان سایر رشته هاست الا معمارا اومدی قدمت رو چش بگو من معرفی کردم که دوستان بتونن یه خوشامد گویی در خور شخصیتتون ازتون انجام بدن 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اقا وحید من با تو شوخی کردم نمیدونم چرا به یکی دیگه برخوردنمیدونستم بچه هم داریم اینجا:icon_pf (34): حامی جان خوب اومدی نبینم کسی حرف کسی رو به دل بگیره 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ حامیییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیخواستم قاطی این معمارا بشم باز!! ولی دوست ما رو تک گیر اوردن اینجا مثل اینکه!! کسی حرفی داره میشنوم! 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آریانا نبینم برنجیهر رشته ای جای خودشو داره معمارا طرح های عجیب و غریب میکشن عمرانا بعد از بررسی و گذشت سالها سازه ای جدید برای برپا نگه داشتن طرح های زیبای مهرازای عزیز پیدا میکنن و اینچنیین علم و تکنولوژی پیشرفت میکند ممنون بابت اطلاعاتی که دادی تو آرینی آریانایی آرمینی؟من آخرش نفهمیدم آریانا اقا وحید من با تو شوخی کردم نمیدونم چرا به یکی دیگه برخوردنمیدونستم بچه هم داریم اینجا:icon_pf (34): می خوای بچه رو ببینی ؟ پاشو برو جلوی آینه , یه عکسم بگیر ماها کلا بچه دوستیم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ حامی جان خوب اومدینبینم کسی حرف کسی رو به دل بگیره اره...حق با کیمیاست....فقط مراقب باشید شوخیاتون لوس نشه...با کسی دعوا نداریم که 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ حامیییییییییییییییییییییییییییییییییی جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ ممنون بابت اطلاعاتی که دادی آریانا می خوای بچه رو ببینی ؟ پاشو برو جلوی آینه , یه عکسم بگیر ماها کلا بچه دوستیم باشه اقا من بچم متاسفم واست دقیقا حرفای بچه گونه ای میزنی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیخواستم قاطی این معمارا بشم باز!! ولی دوست ما رو تک گیر اوردن اینجا مثل اینکه!! کسی حرفی داره میشنوم! سلام مزاحم:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام به همه. خوبید؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ باشه اقا من بچممتاسفم واست دقیقا حرفای بچه گونه ای میزنی خوب , چون تو این حرفو می زنی , زیاد تعجب نداره ! بچه ها , شب خوبی داشته باشین , من خوابم می آد , خوش حال می شم بازم تو جمعتون باشم لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیخواستم قاطی این معمارا بشم باز!! ولی دوست ما رو تک گیر اوردن اینجا مثل اینکه!! کسی حرفی داره میشنوم! چاکر داش محمد حسین خودمونم هستیم بابا یه کیمیا دارن که گل سرسبد پاتوقشونه دعوت کردم بیاد پاتوق خودمون یادت باشه از خودمونه 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام به همه. خوبید؟ سلام اقای رئیس خوبیی؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خب دوستا من میرم محمد حسین جان / آریان / کیمیا شبتون بخیر خوش گذشت 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ راستی میفکریدم مهناز خانوم باشه سلام مهناز جان و خدا حافظ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خب دوستا من میرم محمد حسین جان / آریان / کیمیا شبتون بخیر خوش گذشت خیلی نامردی من بچم با من خدافظی نکردی؟ هاااااااااااااااااااااااا:w00::w00::w00::w00: :167::167::167::167: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام به همه. خوبید؟ سلام مهناز جوووووووووونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده