hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام چش باباتونو دور دیدید خوب الم شنگه را انداختینا یکم رعایت کنین بابا مردی گفتن زنی گفتن شرمی و حیایی گفتن چه قده تو بی حیایی :Laie_28::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلامچش باباتونو دور دیدید خوب الم شنگه را انداختینا یکم رعایت کنین بابا مردی گفتن زنی گفتن شرمی و حیایی گفتن چه قده تو بی حیایی :Laie_28::Laie_28: ها؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ها؟ خیلی جدی نگیر خودمم موندم اینا چیه گفتم حرفی واسه گفتن نداشتم شعر خوندم:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ من می بینمت , ولی در ابعاد کوچک راستی سلام 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلام نه مثل اینکه حرفامون بهتون بر خورد و یه تکونی به خودتون دادین یه م شلوغ پلوغش کردین نه خوشم اومد /ولی می خواستم بهتون ثابت کنم که تا شهرساز نباشه شماها پیش برو نیستین و بازم مثل همیشه این ما هاییم که یه شوک بهتون وارد میکنیم چیکار کنیم دیگه این یوغیه(معماری) که ما شهرسازا تا عمر داریم باید با خودمون حملش کنیم لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلام نه مثل اینکه حرفامون بهتون بر خورد و یه تکونی به خودتون دادین یه م شلوغ پلوغش کردین نه خوشم اومد /ولی می خواستم بهتون ثابت کنم که تا شهرساز نباشه شماها پیش برو نیستین و بازم مثل همیشه این ما هاییم که یه شوک بهتون وارد میکنیم چیکار کنیم دیگه این یوغیه(معماری) که ما شهرسازا تا عمر داریم باید با خودمون حملش کنیم تازه کجاشو دیدی , من رشته ی برقم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ به به آخ این که وحیده چی بهش بگم ولی در کل راحت باشین جلوی مهرازو از این حرفا 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ می شه به ما هم بگین چه خبره؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلامکسی منو میبینه؟ بابا نا مرئی:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ چه خبری مهمتر از اینکه من اینجا هستم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلام نه مثل اینکه حرفامون بهتون بر خورد و یه تکونی به خودتون دادین یه م شلوغ پلوغش کردین نه خوشم اومد /ولی می خواستم بهتون ثابت کنم که تا شهرساز نباشه شماها پیش برو نیستین و بازم مثل همیشه این ما هاییم که یه شوک بهتون وارد میکنیم چیکار کنیم دیگه این یوغیه(معماری) که ما شهرسازا تا عمر داریم باید با خودمون حملش کنیم باز تو حرف زدی ینی هیشکی نبود ؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلام حامیحالی میده برو نامرئی شو سلام اخه اینجوری نمیدونی کی هست کی نیست 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ به بهآخ این که وحیده چی بهش بگم ولی در کل راحت باشین جلوی مهرازو از این حرفا ما چاکریم کیمیا جان نه خوب باور کن یه تکونی میخورد باید پاتوقتون درسته 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ منم اومددددددددددددددددددددددددددددم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوش اومدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده