Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب , درست زمانی که من اودم این اتفاق داره می افته , مشکل از چی می تونه باشه , یعنی؟!! شما چرا همه چی رو به خودت می گیری؟ مهناز نرو بدون تو چه خوشی چه کشکی؟ :w00: کجا می خوای بری؟:w00: :w00: حالا که خوب نیستی منم بهت میگم مهرنازچرا داد میزنی سر بچه :banel_smiley_52: کفتر :w00: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// برای اینکه... خودتون می دونید :w00: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به به آقا شاهینممخفی تشریف اوردن اینجوریه دیدم این ارین داره مشکوک میزنه میترسم از عوامل اطلاعاتی شهر سازها باشه کیمیا جون:167::167: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شما چرا همه چی رو به خودت می گیری؟ من چیزی به خودم نگرفتم . فقط پرسیدم . به هر حال صلاح مملکت خویش خسرووان دانند لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ کفتر :w00: برای اینکه... خودتون می دونید :w00: :ws3: من عقاب بودم مهرناز جون من نمی دونم بگو تا بدونم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دیدم این ارین داره مشکوک میزنه میترسم از عوامل اطلاعاتی شهر سازها باشه کیمیا جون:167::167: ببین منم مخفی شدم چه حالی میده؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به به آقا شاهینممخفی تشریف اوردن اینجوریه ای بابا تو هم که مخفی شدی 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دیدم این ارین داره مشکوک میزنه میترسم از عوامل اطلاعاتی شهر سازها باشه کیمیا جون:167::167:هر کسی که به من مشکوک شده تا الان , با دیدن تو منو بیخیال می شه و به تو شک می کنه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام.منم اومدمببخشید این جا چه خبره؟!! قایم موشکه؟ نه دزد و پلیس هستش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ هر کسی که به من مشکوک شده تا الان , با دیدن تو منو بیخیال می شه و به تو شک می کنه کیمیا جون دیدی خودش رو لو داد خوب پس قبلا بهت مشکوک شده بودن اعتراف کن تا نزدم لهت کنم تو برای کی کار میکنی:167::167: می خواین مجله ما رو بهم بریزین:167::167: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم الآن می رم مخفی می شم ای بابا این چه کاری هستش الان همه فکر میکنن شما ازشون ترسیدین و فرار کردین 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ یمیا جون دیدی خودش رو لو دادخوب پس قبلا بهت مشکوک شده بودن اعتراف کن تا نزدم لهت کنم تو برای کی کار میکنی:167::167: می خواین مجله ما رو بهم بریزین:167::167: اگه این افکار واقعیته همون بهتر که چماغ به دست بگیری ! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اگه این افکار واقعیته همون بهتر که چماغ به دست بگیری ! ساندیس که به ماندادن فقط چماغ بهمون رسید 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ساندیس که به ماندادن فقط چماغ بهمون رسید ساندیس و که قبلش خوردی , پوستش از تو جیبت تابلوئه! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ساندیس و که قبلش خوردی , پوستش از تو جیبت تابلوئه! اگر فکر کردی ما با تو مثل شرام امیری برخورد می کنیم کور خوندی ها چشمت به ساندیس کیمیا ارمین نباشه که بهت نمیدم:167::167: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ گر فکر کردی ما با تو مثل شرام امیری برخورد می کنیم کور خوندی هاچشمت به ساندیس کیمیا ارمین نباشه که بهت نمیدم:167::167: چی واسه خودت باد هوا می دی بیرون , تو به کارت ادامه بده من با آدم هایی که فکر می کنن همه چی می قهمن ولی واقعیتو نمی دونن حرفی نمی زنم ! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ رفقا خسته نباشید سلامت باشین مهناز جون 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلامت باشین مهناز جون شاهین من بعدا باهات کار دارم. 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شاهین من بعدا باهات کار دارم. شما هر وقت دستور بدین من درخدمتم مهناز جان 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شما هر وقت دستور بدین من درخدمتم مهناز جان بیا پروفایلم- مرسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده