Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ممنون که باز اینجایید! من که دیگه نا امید شدم از همتون. خوش باشید 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ قشنگی از خودتهچرا یاد خسرو شکیبایی میندازه؟ من عاشق شعر و رمان....... هستم واحدامو از بر نیستم ولی ترم 6 رو تموم کردم مرسی تو از کجا فهمیدی من قشنگم؟؟ این یکی از بارز ترین ویژگی هایه منه (شکلک , عینک آفتابی زیر نور مهتاب , در حالی که همه ملت دارن به ضایگی من می خندن ) من داشتم اسپم می کردم , می خواستم بهت نشون بدم که , چه ط.ری می شه یه صحبت معمولی رو کشش داد :ws2: راستی چقدر کم تحملی , این طوری از قوره نه هلوا درست می شه , تازه مشروبم نمی تونی درست کنی منم می رم ترم 7 عاشق چه سبکی از شعری؟ مثلا می تونی همین الان یه شعر کامل شاملو رو از بر بخونی؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ممنون که باز اینجایید! من که دیگه نا امید شدم از همتون.خوش باشید کجا می خوای بری؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مهناز نرو بدون تو چه خوشی چه کشکی؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مرسی تو از کجا فهمیدی من قشنگم؟؟ این یکی از بارز ترین ویژگی هایه منه (شکلک , عینک آفتابی زیر نور مهتاب , در حالی که همه ملت دارن به ضایگی من می خندن ) من داشتم اسپم می کردم , می خواستم بهت نشون بدم که , چه ط.ری می شه یه صحبت معمولی رو کشش داد :ws2: راستی چقدر کم تحملی , این طوری از قوره نه هلوا درست می شه , تازه مشروبم نمی تونی درست کنی منم می رم ترم 7 عاشق چه سبکی از شعری؟ مثلا می تونی همین الان یه شعر کامل شاملو رو از بر بخونی؟ شاملو؟ احمد شاملو؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ممنون که باز اینجایید! من که دیگه نا امید شدم از همتون.خوش باشید چه جالب , درست زمانی که من اودم این اتفاق داره می افته , مشکل از چی می تونه باشه , یعنی؟!! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شاهین زیادی خوشی؟یا تب داری؟ دیدم گفت ی می خوام اواز بخونم من هم زدم زیر اواز خوب خوندم اینم ادامش سلطان قلبم تو هستی تو هستی دروازه های دلم را شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی با من پیوستی اکنون اگر از تو دورم به هر جا بر یار دیگر نبندم دلم را سرشارم از آرزو و تمنا ای یار زیبا 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آریانا بگو چه طوری شکلکتو offکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چطوری مهناز؟ اصلا خوب نیستم :w00: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شاملو؟ احمد شاملو؟ بله , چه جالب , تو هم اسمشو می دونی؟ فکر کردم این جز همون رمز و رازهایی که هیچ وقت لو نمی ره بیاد بگردم دنبال یکی دیگش ... اسم 5 تا رمان نویس یا آثارشو برام بگو , می خوام ببینم از چه کسایی رمان می خونی؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اصلا خوب نیستم :w00: حالا که خوب نیستی منم بهت میگم مهرناز چرا داد میزنی سر بچه :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مرسی تو از کجا فهمیدی من قشنگم؟؟ این یکی از بارز ترین ویژگی هایه منه (شکلک , عینک آفتابی زیر نور مهتاب , در حالی که همه ملت دارن به ضایگی من می خندن ) من داشتم اسپم می کردم , می خواستم بهت نشون بدم که , چه ط.ری می شه یه صحبت معمولی رو کشش داد :ws2: راستی چقدر کم تحملی , این طوری از قوره نه هلوا درست می شه , تازه مشروبم نمی تونی درست کنی منم می رم ترم 7 عاشق چه سبکی از شعری؟ مثلا می تونی همین الان یه شعر کامل شاملو رو از بر بخونی؟ دیدم گفت ی می خوام اواز بخونم من هم زدم زیر اوازخوب خوندم اینم ادامش سلطان قلبم تو هستی تو هستی دروازه های دلم را شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی با من پیوستی اکنون اگر از تو دورم به هر جا بر یار دیگر نبندم دلم را سرشارم از آرزو و تمنا ای یار زیبا خوب چیه؟ عالییییییییییییی خوندی تو رو یادمه از بچگی صدات خوب بود آفرین ادامه بده سلطان قلبم....... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آریانابگو چه طوری شکلکتو offکردی؟ به صورت مخفی اومده 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آریانابگو چه طوری شکلکتو offکردی؟ از داخل "تنظیمات شخصی پر.فایلم" یه تیک داره که باید , تیکشو حذف کنی 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اصلا خوب نیستم :w00: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به به آقا شاهینم مخفی تشریف اوردن اینجوریه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده