hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ پس کو مهناز؟ راستی این عکسه همون بازیگر اصلی فرار از زندانه؟ اره درسته مایکل جونه خودمه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ از قدیم گفتنتقلب توانگر کند مرد را بقیه شو من میگم تقلب توانگر کند مرد را ز دانش دل پیر برنا بود:ws3: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ وای فرار از زندان مایکل چه خاطره ای دارم وسط امتحانا بشینی فرار از زندون رو ببینی ای حال میده 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ از قدیم گفتنتقلب توانگر کند مرد را خودت میگی مرد را نه زن را ای بابا لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ وای فرار از زندانمایکل چه خاطره ای دارم وسط امتحانا بشینی فرار از زندون رو ببینی ای حال میده دقیقا منم شبایی که واسه کنکور میخوندم فرار از زندان رو دیدم هیجانش 100 برابر میشد چون همه فکر میکنن داری درس میخونی برات چایی و میوه میارن میبینن داری فیلم میبینی :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب حامی جان حالا تو بیا وسط من دیگه خسته شدم برم بشینم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خودت میگی مرد رانه زن را ای بابا اتفاقا اون دوستم که تقلب کرد و افتاد مرد بود لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اومدم بگی منووووووووووووووووو ولی تنهایی که حال نمیده بیا با هم برقصیم بیا قرش بده اها اها بیا قرش بده 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ نخیرم ندارهههههههههههههههههههههههه یهو بیفتی به خاطر فرار از زندان!!!!!!!؟ خوب نمیبینی مثلا واسه پروژت وقت نذاری بیای انجمن!!!!!!!! خوب این همه بعدا وقت داریم دوهفته بعدش بیایم چی میشه؟ واقعا زور داره خوب ورزش بشی 15 اونوقت ریاضی با اون همه فرمولو بشی18 البته ریاضیو حسابی خونده بودم از دوهفته قبلش شروع کرده بودم فرمول های انتگرالم وسط ترم حفظ کرده بودم 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دقیقامنم شبایی که واسه کنکور میخوندم فرار از زندان رو دیدم هیجانش 100 برابر میشد چون همه فکر میکنن داری درس میخونی برات چایی و میوه میارن میبینن داری فیلم میبینی :ws28::ws28: هیجانش 1000 برابر میشه وقتی نفهمن فیلم میبینی هی قربون صدقه برن که بسه چشات قرمز شده هی بهت برسن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب حامی جان حالا تو بیا وسطمن دیگه خسته شدم برم بشینم eeeeeeeeeee نوبت من و مهناز بودش 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ نخیرم ندارههههههههههههههههههههههههیهو بیفتی به خاطر فرار از زندان!!!!!!!؟ خوب نمیبینی مثلا واسه پروژت وقت نذاری بیای انجمن!!!!!!!! خوب این همه بعدا وقت داریم دوهفته بعدش بیام چی میشه؟ واقعا زور داره خوب ورزش بشی 15 اونوقت ریاضی با اون همه فرمولو بشی18 البته ریاضیو حسابی خونده بودم از دوهفتهقبلش شروع کرده بدونم فرمول های انتگرالم وسط ترم حفظ کرده بودم بیخیال بیا خوش باش اصلا ببینم چرا تو نشستی پاشو بیا اینجا پاشو بیا برقص واسم بیا برقص واسم یه شونه رو بده اینوری یه شونه رو بده اونوری :ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ هیجانش 1000 برابر میشه وقتی نفهمن فیلم میبینی هی قربون صدقه برن که بسه چشات قرمز شده هی بهت برسن:ws28: ایول تفاهم با بابات صحبت کن ایشالا بیایم واسه امر خیر:ws3::ws3: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب تو و مهناز برقصین ولی حامی رو تنها نذارین من رفتم بخوابم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مهناز من اگه تو رو نکشتم حالا ببین:w00: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب تو و مهناز برقصینولی حامی رو تنها نذارین من رفتم بخوابم:icon_pf (44): کجا هنوز سر شبه معماراس که نرو دیگه لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ایول تفاهمبا بابات صحبت کن ایشالا بیایم واسه امر خیر:ws3::ws3: با اجازه بزرگترا بعله 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا اون دوستم که تقلب کرد و افتاد مرد بود eeeeeeeeeeeee خوب پس 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مهناز نمیای بریم ؟؟؟؟؟؟؟ دختر کار داری؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ با اجازه بزرگترا بعله ای بابا چقدر پایه ای یکم ناز کن دختر:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده