ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منم هستم اما باید 3 تا بزنم که هنوز موندن!!!! 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلاممث اینکه فقط ما اومدیم بقیه هنوز پروژه دارن سلام کیمیا خانم خوبی؟ اره فکر کنم فقط ما کارامون تموم شده 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منم هستم اما باید 3 تا بزنم که هنوز موندن!!!! کیو میخای بزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلام کیمیا خانم خوبی؟ اره فکر کنم فقط ما کارامون تموم شده آره خوش به حالمون پس مال اونا کی تموم میشه بریم شلوغ بازی:ws2: لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ کیو میخای بزنی؟ باید سه تا نما بزنم که موندن..اصلا حسشم ندارم آخه!!! 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ باید سه تا نما بزنم که موندن..اصلا حسشم ندارم آخه!!! خداییش من فقط با داخلی و نما حال میکنم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آره خوش به حالمونپس مال اونا کی تموم میشه بریم شلوغ بازی:ws2: من که همین الانم پایه شلوغ بازی هستم 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خداییش من فقط با داخلی و نما حال میکنم من با چیدمان پلان و طراحی پلان و سایت حال میکنم..عاشق پلان طراحی کردن و حجم زدنم...نما خیلی وقت گیره باید هی فکر کنی!! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ باید سه تا نما بزنم که موندن..اصلا حسشم ندارم آخه!!! اها من فک کردم میخای کسیو بزنی برو بزن اینقده خوبه نما :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من که همین الانم پایه شلوغ بازی هستم خوووووووو..پ من یکا کنم که کارام مونده؟! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من با چیدمان پلان و طراحی پلان و سایت حال میکنم..عاشق پلان طراحی کردن و حجم زدنم...نما خیلی وقت گیره باید هی فکر کنی!! من با همش حال میکنم هر کد.م حال خورشو داره دیگه لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اها من فک کردم میخای کسیو بزنیبرو بزن اینقده خوبه نما :ws3::ws3: آخه فردا تحویل موقتمه..حال ندارم فکر کنم دیگه..من برای یکی از نماهام یه روز فکر کردم..ولی خوب استاد دیگه ایراد نگرفت اونقد..یعنی کانسپت داااااااااده بودمااااااااااااااااا:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوووووووو..پ من یکا کنم که کارام مونده؟! یکم شل.خی میکنیم خوبه خستگیت در میره از کجا شرو کنیم خوب کیمیا یه اهنگ باحال پیدا کن تا من برم رقص نورو بیارم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آخه فردا تحویل موقتمه..حال ندارم فکر کنم دیگه..من برای یکی از نماهام یه روز فکر کردم..ولی خوب استاد دیگه ایراد نگرفت اونقد..یعنی کانسپت داااااااااده بودمااااااااااااااااا:4chsmu1: تو تازه تحویل موقت داری؟ پس کی نهاییه؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من با همش حال میکنمهر کد.م حال خورشو داره دیگه بعلههههههههه!!!!! اما من الان حسش و ندارم! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام به همگی. خسته نباشید از امتحانا و تحویل پروژه ها. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده