شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ پس منم رفتمبعدا نگینا چرا رفتی؟؟ چرا بگیم؟ اگر بری چی میشه مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ پس منم رفتمبعدا نگینا چرا رفتی؟؟ واااااااااااااای کیمیا چرا رفتی؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ واااااااااااااای کیمیا چرا رفتی؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام حامی جان کجایی پس دلم تنگیده 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ بیخودی پزه پاتوقتونو نده..پاتوقه شهر سازا رو هم دیدیم...یه حرف درست درمونم توش پیدا نمیشه:ws28: وای که چقد اینجا حرف درست درمون زیاده :w00: زر زدن من میمیرم واسه اسن پاتوق با حرفای درست درمونش:ws28: لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اومدیم یه سر بزنیم ببینیم که درست درمون شده اینجا یا یه حرف درست درمون زده شده اینجا دیدیم کماکان ترکیده:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلام به تمام دوستان معمار و غیر معمار لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااام سلام این به چی می خنده :ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان معمار کسی هست یا اینکه برم؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام حامی جانکجایی پس دلم تنگیده سلام من بالاخره کارام تموم شد 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلاممن بالاخره کارام تموم شد کارای منم تموم شد با بچه ها هماهنگ کنیم بیایم اینجا شلوغ بازی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناز نیسمن گرفتمت نخوری زمین ماشالا چه سنگینی دختر.بچه بودی یواش تر بودیها:ws3:[/QUO منه بیچاره کجام سنگینه...حالا از سره سبک وزنیم نمیتونی بگیری منوو الکی نگو سنگینی:ws2::ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ وای که چقد اینجا حرف درست درمون زیاده :w00:زر زدن من میمیرم واسه اسن پاتوق با حرفای درست درمونش:ws28: نمیخواد بمیری...خودم میکشمت:167::167: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلام.چه خبرا؟باز که اینجا خلوته سلام من الان اومدم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلام مث اینکه فقط ما اومدیم بقیه هنوز پروژه دارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده