armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ pesar mashhadi سمیه همگی سلام مهناز اون چیه پای امضات؟:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ مهنازی خوبی شوما آبجی جان؟ مرسی گلم. سلام آبجی جون . خوبی ؟ سلااااااااام. مرسی. شما خوبید؟ pesar mashhadiسمیه همگی سلام مهناز اون چیه پای امضات؟:brodkavelarg: از خودتون بپرسید. خجالت نمی کشید دیکتتون ضعیفه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام آرمین سلام چطوری؟ از خودتون بپرسید. خجالت نمی کشید دیکتتون ضعیفه؟ کی گفته دیکته ی من زعیفه پاک کن اونو آبرومونو بردی بابا:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام چطوری؟ خوبم ممنون تو چطوری؟ لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها رفتین تو تاپیک شهرسازا؟ دیدین چی میگن؟:w00: من میگم بریم یه حالی ازشون بگیریم خیلی پرو شدنا لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یعنی 4 تا معمار اینجا نیس اینو بیاره بالا؟:brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من هستم انگار هییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چه عجب. آرمین حرفت خیلی تاثیر گذار بود 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ آره مثل اینکه چه عجب بابا خونرو روشن کردین آقایان وخانومایه اساتید معماری 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ واقعا که باید معماریو از جلو رشتم پاک کنم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوبی کیمیا؟ برو نیگا کن بقیه ی تالارارو اونوقت میفهمی چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خب بچه ها درگیر پروژه هاشونن دیگه یکی خود من لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بزار پروژه ها تموم شه اینجا رو میترکونیم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اکی پس ماهم میریم سر پروژمون. بزا اینجا بپوکه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده