رفتن به مطلب
Mahnaz.D

سالاد پيازچه و سيب زميني

پست های پیشنهاد شده

7109441.jpg

مواد لازم:

سيب زميني پخته 2 عدد

تخم مرغ پخته 2 عدد

خيارشور خرد شده 100 گرم

پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري

كنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوري

شويد تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري

ماست 1 پيمانه

خامه يك دوم پيمانه

آب ليمو ترش 2 قاشق سوپ خوري

سركه 1 قاشق سوپ خوري

نمك، فلفل و پودر آويشن مقداري

روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري

ذرت كوچك(جهت تزيين) چند عدد

زيتون سياه و سبز 8 عدد

طرز تهيه :

سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.

تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد كنيد.

سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.

آن گاه كنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط كنيد.

تهيه ي سُس:

در كاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.

هنگامي كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، كاملاً هم بزنيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

اكنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.

انرژي كل: 1000 كيلو كالري

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...