afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ پلوي علي پاشا (غذاي محلي كشور تركيه ) مواد لازم: پياز 1عدد سير 1 حبه گوشت چرخ كرده 100 گرم نمك و فلفل به مقدار لازم كشمش پلويي يك دوم پيمانه خلال پسته يك دوم پيمانه برنج 2 پيمانه كره 100 گرم بادام يك دوم پيمانه آب گوشت 1 پيمانه روش تهيه: * پياز و سير را رنده كنيد و با گوشت و مقداري نمك و فلفل مخلوط نماييد و ورز دهيد. * از مخلوط آماده شده كوفته ريزه هايي به اندازه فندق درست كنيد و در روغن سرخ يا آب پز نماييد. * حالا كشمش را در آب خيس نماييد تا پُف كند. * خلال پسته را نيز چند دقيقه در آب خيس نماييد. * آن گاه برنج را بشوييد و آب آن را صاف كنيد و با كره تفت دهيد. * سپس بادام را اضافه كرده و تفت دهيد. * اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت يا آب اضافه نماييد و كوفته ريزه ها را به همراه پسته و كشمش لا به لاي برنج بريزيد و برنج را به شكل كته دم كنيد. انرژي كل 2200 كيلو كالري 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده