رفتن به مطلب

پلوي علي پاشا


afa

ارسال های توصیه شده

پلوي علي پاشا (غذاي محلي كشور تركيه )

p70pgzpzrkn51px3rijj.jpg

مواد لازم:

پياز 1عدد

سير 1 حبه

گوشت چرخ كرده 100 گرم

نمك و فلفل به مقدار لازم

كشمش پلويي يك دوم پيمانه

خلال پسته يك دوم پيمانه

برنج 2 پيمانه

كره 100 گرم

بادام يك دوم پيمانه

آب گوشت 1 پيمانه

روش تهيه:

* پياز و سير را رنده كنيد و با گوشت و مقداري نمك و فلفل مخلوط نماييد و ورز دهيد.

* از مخلوط آماده شده كوفته ريزه هايي به اندازه فندق درست كنيد و در روغن سرخ يا آب پز نماييد.

* حالا كشمش را در آب خيس نماييد تا پُف كند.

* خلال پسته را نيز چند دقيقه در آب خيس نماييد.

* آن گاه برنج را بشوييد و آب آن را صاف كنيد و با كره تفت دهيد.

* سپس بادام را اضافه كرده و تفت دهيد.

* اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت يا آب اضافه نماييد و كوفته ريزه ها را به همراه پسته و كشمش لا به لاي برنج بريزيد و برنج را به شكل كته دم كنيد.

انرژي كل 2200 كيلو كالري

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...