رفتن به مطلب

تصاویر گوشه کنار آسمان زمین از چشمان فرو سرخ تلسکوپ ناسا


ارسال های توصیه شده

تصاویر گوشه کنار آسمان زمین از چشمان فرو سرخ تلسکوپ ناسا
....
:icon_gol:
:icon_gol:

 

جستجوگر فروسرخ ناسا WISE اخیرا اولین دور از اکتشافات و بررسی های خود را از آسمان زمین به پایان رسانده و بیش از یک میلیون تصویر از اجرام کیهانی از کهکشانهای دور افتاده گرفته تا سیارکها رابه زمین ارسال کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، WISE که در مدار چند صد مایلی از سطح زمین و بر فراز مناطق قطبی قرار دارد بخشهایی از آسمان را اسکن کرده و هر 11 ثانیه دوربین دیجیتال حساس این تلسکوپ تصویری را از آسمان به ثبت می رساند.

 

این تلسکوپ تاکنون بیش از 100 هزار سیارک شناخته شده اما نادیده را رصد کرده است که بیشتر آنها در کمربند سیارکها میان مریخ و مشتری قرار دارند اما برخی از آنها نیز اجرام نزدیک به زمینی شناخته می شوند که از فاصله ای نسبتا نزدیک از کنار زمین عبور می کنند. چشمان فروسرخ این تلسکوپ می تواند درخشش کوتوله های قهوه ای را ردیابی کرده و درخشانترین کهکشانها را در نور فروسرخ مشاهده کند.

 

کمتر از دو ماه پس از پرتاب WISE در دسامبر 2009، این تلسکوپ توانست کشف ستاره دنباله دار WISE را که در فاصله 109 میلیون مایلی از زمین در حرکت است به نام خود ثبت کند. یافتن ستاره های دنباله دار به دلیل کمیابی آنها در بخشهای داخلی سامانه خورشیدی بسیار دشوار است اما انتظار می رود تلسکوپ قدرتمند WISE طی فعالیتهای خود ده ها ستاره دنباله دار دیگر را نیز بیابد.

اکنون دور دوم جستجوهای این تلسکوپ آغاز خواهد شد و تا سه ماه دیگر به اتمام خواهد رسید. در ماه می سال 2011 اخترشناسان این امکان را خواهند داشت تا به اولین بخش از اطلاعات جمع آوری شده توسط WISE دسترسی پیدا کنند، مجموعه ای بی نظیر از میلیونها تصویر با وضوح و کیفیت بالا که می تواند در دسته بندی اجرام کیهانی و یافتن چگونگی شکل گیری و رشد سیاره ها و ستاره ها به اخترشناسان کمک کند.

در ادامه تصاویر زیبایی از میان بخش اول مجموعه تصاویر WISE را مشاهده می کنید:

 

 

 

556398_orig.jpg

شکوفه رز کیهانی

شکافته شدن ابرهای غبار کیهانی توسط ستارگان آبی رنگ خوشه ستاره ای "برکلی 59" در صورت فلکی قیفاووس

 

556397_orig.jpg

شمشیر ماهی سرخ

دنباله دار 65P/Gunn در صورت فلکی رتیس

 

556395_orig.jpg

سحابی های قلب و روح

در فاصله 6 هزار سال نوری از زمین و در صورت فلکی کاسیوپیا قرار دارند

 

556396_orig.jpg

مسیه 83

کهکشان M83 در فاصله 15 میلیون سال نوری در صورت فلکی هایدرا

556394_orig.jpg

اعضای داخلی یک ستاره

پرتاب شدن بخشهای داخلی یکی از بزرگترین ستاره های کهکشان راه شیری به اطراف

 

556393_orig.jpg

خوشه ستاره ای مشهور پروین

wol_error.gif
جهت مشاهده در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه اصلی این عکس 595x397 می باشد.
556392_orig.jpg

همسایه

همسایه نزدیک کهکشان راه شیری، آندرومدا یا M31 که در آن رنگ آبی ستاره های بالغ، رنگ زرد و سرخ ستاره های بزرگ یا تازه متولد شده و
غبارهای ستاره ای
را نشان می دهند

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...