azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دانی که چرا راز نهان با تو نگویم طوطی صفتی طاقت اسرار نداری لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ يغمای عقل ودين رابیرون خرام سرمست در سر کله بشکن در بر قبا بگردان ای نور چشم مستان در عین انتظارم چنگ حزين وجامی بنواز يا بگردان لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نیست نگاری که در این دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از اینجا ببرد 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ لعلی از کان مروت برنیامد سالهاست تابش خورشید و سعی باد و باران را چه شد حافظ اسرار الهی کس نمیداند خموش از که میپرسی که دور روزگاران را چه شد بفرمایید فوتبال چه ربطی به مشاعره داره اما من با ل شعر گفتم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ در راه عشق وسوسه اهرمن بسیست پیش آی وگوش دل به پیام سروش کن برگ نوا تبه شد و ساز طرب نماند ای چنگ ناله برکش و ای دف خروش کن 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نکته ها رفت و شکایت کس نکرد جانب حرمت فرو نگداشتیم 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرا مهر سيه چشمان ز سر بيرون نخواهد شد قضای آسمان است اين و ديگرگون نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ دل به پیغام وفا هر کس که میآرد ز یار میدهم تسکین و میدانم که حرف یار نیست 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ترا من چشم در راهم شباهنگام گرم یاد آوری یا نه من از یادت نمیکاهم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ترا من چشم در راهم شباهنگام گرم یاد آوری یا نه من از یادت نمیکاهم منک کاری که بر پا سنگت آیو جهان با این فراخی تنگت آیو چو فردا نامه خوانان نامه خوانن تو را از نامه خواندن شرمت آیو 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ وگر تند باشي به يک بار و تيز جهان از تو گيرند راه گريز نه کوتاه دستي و بيچارگي نه زجر و تطاول به يکبارگي 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ وگر تند باشي به يک بار و تيزجهان از تو گيرند راه گريز نه کوتاه دستي و بيچارگي نه زجر و تطاول به يکبارگي یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا تا به کی گرد خجالت زنده در خاکم کند؟ شسته رو چون گوهر از باران رحمت کن مرا 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ رفتي و نديدي که چه محشر کردم با اشک تمام کوچه را تر کردم ديشب که سکوت خانه دق مرگم کرد وابستگي ام رابه تو باور کردم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ رفتي و نديدي که چه محشر کردمبا اشک تمام کوچه را تر کردم ديشب که سکوت خانه دق مرگم کرد وابستگي ام رابه تو باور کردم میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوشست 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ میازار موری که دانه کش استکه جان دارد و جان شیرین خوشست تو را به وسعت یک درد می خوانم تو را به سان شقایق شکسته پر دانم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تو را به وسعت یک درد می خوانم تو را به سان شقایق شکسته پر دانم می خواه و گل افشان کن ، از دهر چه می جویی این گفت سحر گه ، گل بلبل تو چه می گویی 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ يادم آرد روز باران: گردش يک روز ديرين خوب و شيرين توی جنگلهای گيلان: بس گوارا بود باران. به ! چه زيبا بود باران! می شنيدم اندر اين گوهر فشانی رازهای جاوداني، پندهایاسمانی: بشنو از من. کودک من! پيش چشم مرد فردا، زندگانی - خواه تيره، خواه روشن - هست زيبا، هست زيبا، هست زيبا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ يادم آرد روز باران: گردش يک روز ديرين خوب و شيرين توی جنگلهای گيلان: بس گوارا بود باران. به ! چه زيبا بود باران! می شنيدم اندر اين گوهر فشانی رازهای جاوداني، پندهایاسمانی: بشنو از من. کودک من! پيش چشم مرد فردا، زندگانی - خواه تيره، خواه روشن - هست زيبا، هست زيبا، هست زيبا اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ از داغ غمت هركه دلش سوختني نيست از شمع رخت محفلش افروختني نيست 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده