سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم رهایم کرد و رفت 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ تو را چون نقش رويا دوست دارم چو عطر پاك گلها دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ نميدونم دلم ديوونه كيست اسير نرگس مستونه كيست 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ تا نگرید طفلک حلوافروش دیگ بخشایش کجا آید به جوش 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ شرح راز از داستانها می کنم غنچه از زور نفس وا می کنم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ من از دیار حبیبم نه از بلاد غریب مهیمنا برفیقان خود رسان بازم 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مدار نقطه بینش ز خال توست مرا که قدر گوهر یکدانه جوهری داند 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مثل حیوان خوردن آسودن چه سود گر به خود محکم نه ای بودن چه سود 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ در طواف شمع میگفت این سخن پروانه ای سوختم زین اشنایان ای خوشا بیگانه ای 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روری گلستان غم مخور 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تا توانی دلی بدست آر دل شکستن هنر نمیباشد 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد حالتی رفت که محراب به فریاد آمد 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دریغ است فرموده ی دیو زشت که دست ملک بر تو خواهد نوشت 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دلم در هر تپش صد بار ۀواز تو می خواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دلم در هر تپش صد بار ۀواز تو می خواندتو هم یاد دل ما میکنی یا نه؟ همي گويم و گفته ام بارها بود كيش من مهر دلدارها 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده