ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ قرار و وعده و سوگند و پیمان فراموشت شد امّا یادم آید 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ دست زیبایی دری را می گشاید نرم می دود در کوچه برق چشم تبداری کوچه خاموش است و در ظلمت نمی پیچد بانگ پای رهروی از پشت دیواری 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یکی غایت از خود یکی نیم مست یکی شعرگویان صراحی بدست ز سویی برآورده مطرب خروش ز دیگر سو آواز ساقی که نوش 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ شهریارا تو به شمشیر قلم در همه آفاق :icon_gol: به خدا ملک دلی نیست که تسخیر نکردی 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یارب شب دوشین چه مبارک سحری بود کو را که به سر کشته هجران گذری بود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ در این فکرم که در یک لحظه غفلت از این زندان خامش پر بگیرم به چشم مرد زندانبان بخندم کنارت زندگی از سر بگیرم 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ مائیم که نه فلک کمین چاکر ماست مائیم که هفت بحر در ساغر ماست ای آنکه ز سر حق نشان می جویی آن سر عجیب در میان سر ماست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ تو که مرا به پرده ها کشیده ای چگونه ره نبرده ای به راز من؟ گذشتم از تن تو زانکه در جهان تنی نبود مقصد نیاز من 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نازنین تو همرهی با رازداران می کنی آتشی را زیر خاکستر تو پنهان می کنی من که خود در معبد دلدادگان آئینه ام تل خاکستر نمیخواهم درون سینه ام 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ می روم خسته و افسرده و زار سوی منزلگه ویرانه خویش به خدا میبرم از شهر شما دل شوریده و دیوانه خویش 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ شب نیست که در فراق رویت زاری به فلک نمی رسانم آخر نه من و تو دوست بودیم؟ عهد تو شکست و من همانم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ من با لبان سرد نسیم صبح سر میکنم ترانه برای تو من آن ستاره ام که درخشانم هر شب در آسمان سرای تو 1 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ وه کدامت زین همه شیرین تر است؟ خنده یا رفتار یا لب یا سخن؟ 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آر که این حدیث ز پیر طریقتم یاد است 4 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ترسم که سر کوی تو را سیل بگیرد ای بی خبر از ناله مستانه ام امشب 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ به کسی جمال خود را ننموده ای و بینم همه جا به هر زبانی بود از تو گفتگویی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یاران همه مخمور و قدح پر می نابست ما جمله جگر تشنه و عالم همه آبست 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ تو شمعِ مجلس افروزی و من پروانۀ وصل نشستن از تو ،بر گردِ تو گشتن از من است امشب 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ باد را زندان گل خوشبو کند قید بو را نافه آهو کند (اقبال لاهوری) 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده