*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه ی دلبران دهندت باج 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ جانی که خلاص از شب هجران تو کردم در روز وصال تو به قربان تو کردم فروغ بسطامی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b, align: justify]ماییم که اصل شادی و کان غمیم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]سرمایهی دادیم و نهاد ستمیم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]آئینهی زنگ خورده و جام جمیم[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرغ در دامم و مرا پروانه ی پرواز نیست در گلویم نغمه هست و رخصت آواز نیست (مهدی سهیلی) 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ هم در ره معرفت بسی تاخته ام هم در صف عالمان سرانداخته ام چون پرده ز پیش خویش برداشته ام بشناخته ام که هیچ نشناخته ام ( ابو سعید ابوالخیر) 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرا در خانه سروی هست کاندر سایه ی قدش فراق از سرو بستانی و شمشاد چمن دارم 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ من شاخه ی خشکم تو بیا برگم و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده فریبا آتش 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ هان ای دل عبرت بین از دیده عبر کن هان ایوان مدائن را آئینه عبرت دان 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ نبینی که با گرز سام آمده است؟ جوان است و جویای نام آمده است 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده بر کش من به تو عاشقترم 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودا زده از غصه دو نیم افتادست (حافظ لسان الغیب) 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ نشناختم قدر تو من تا چرخ میگوید ز فن دی بر دلش تیری بزن دی بر سرش خارا بیا 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ اگر نه باده غم دل زیاد ما ببرد نهیب حادثه بنیاد ما ز جا ببرد 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دل میرود زدستم صاحب دلان خدارا دردا کاین(که این)رازپنهان خواهد شدآشکارا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ از این صلح پر از کینش وز این صبح دروغینش همیشه این چنین صبحی هلاک کاروان باشد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دریغ مدت عمرم که بر امید وصال بسر رسید و نیامد بسر زمان فراق 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ قفس تنگ فلک، جای پرافشانی نیست یوسفی نیست در این مصر که زندانی نیست (صائب تبریزی) 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تو در عالم نمیگنجی ز خوبی مرا هرگز کجا گنجی در آغوش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده