ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ در جهان این شور و غوغا از چه خاست؟ گر جمال خود به کس ننمودهای 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ یارا بهشت صحبت یاران همدمست دیدار یار نامتناسب جهنمست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ تا در ره پیری به چه آیین روی ای دل باری به غلط صرف شد ایام شبابت 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ترسم اندر برِ اغیار برم نامِ عزیزت چه کنم؟بی تو چه سازم؟شده ای وردِ ربانم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده است دل به یک لحظه کوتاه به هم می ریزد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دام تن را مختلف احوال کرد [TABLE] [TR] [TD=align: right]مرغ جان را خاک در دنبال کرد [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دانم دلا دیوانه ای، دیوانۀ جانانه ای آموز اگر پروانه ای، از شمع سوز و ساز را 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ابروی یار در نظر و خرقه سوخته جامی بیاد گوشه ی محراب میزدم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مهرهی انجم ز زرین حقه ساخت با فلک در حقه هر شب مهره باخت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای ثوابت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تا دمی آخر به درویشی رسی در کمال ذوق بیخویشی رسی 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ یک دم گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش،خدا داند و دلم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرد چون بشنید آن پاسخ تمام گفت بر ما شد ترا کشتن حرام 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس فلکی راه دیر شش جهتی چنان ببست که ره نیست زیر دیر مغاک 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ کز خوشی جنت و ذوق وصال حال خود گویید با ما حسب حال 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ لب لعل و خط مشکینش چو آنش هست و اینش هست بنازم دلبر خود را که حسنش آن و این دارد ب... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با دال می گم...چون مشاعره است.... در فروغ آن جمال جان فشان خلد را نه نام باشد نه نشان 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد 1 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دیگران را عید اگر فرداست ما را این دم است روزه داران ماه نو بینند و ما ابروی دوست (به به به به) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده