*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مگر چندان تواند اوج گیرد صدایی دردمند و محنت آلود چو صبح تازه از ره باز آمد صدایم از صدا دیگر تهی بود فرخزاد 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دوش من بودم و ان بت بنده نواز از من همه لابه بود از وی همه ناز 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ رونق عهد شباب است دگر بستان را میرسد مژده گل بلبل خوش الحان را ای صبا گر به جوانان چمن بازرسی خدمت ما برسان سرو و گل و ریحان را گر چنین جلوه کند مغبچه باده فروش خاکروب در میخانه کنم مژگان را 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون روی سوی خانه خمار دارد پیر ما در خرابات طریقت ما به هم منزل شویم کاین چنین رفتهست در عهد ازل تقدیر ما 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ای دوست عشق را مشكن حیف از اوست ، دوست این شیشه را به سنگ مزن عمر من در اوست... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ای دوست عشق را مشكن حیف از اوست ، دوست این شیشه را به سنگ مزن عمر من در اوست... ای بابا. . . این جوری که فایده نداره. . . نصف بیشتر شعرا ممکنه تکراری بشه مثل: توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود یا تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق/که نامی خوشتر از اینت ندانم وگر هر لحظه رنگی تازه گیری/به غیر از زهر شیرینت نخوانم یا تو زهری زهر گرم سینه سوزی/تو شیرینی که شور هستی از توست شراب جام خورشیدی که جان را/نشاط از تو غم از تو مستی از توست . . . و الی آخر 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا. . .این جوری که فایده نداره. . . نصف بیشتر شعرا ممکنه تکراری بشه مثل: توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود یا تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق/که نامی خوشتر از اینت ندانم وگر هر لحظه رنگی تازه گیری/به غیر از زهر شیرینت نخوانم یا تو زهری زهر گرم سینه سوزی/تو شیرینی که شور هستی از توست شراب جام خورشیدی که جان را/نشاط از تو غم از تو مستی از توست . . . و الی آخر نه خب ما سعی می کنیم تکراری نگیم دیگه..نا اون جا در جریانیم... من الان با ت میگم... تازه شعری سروده ام از تو غزلی چون خود شما زیبا تو كه گوشت بر این دقایق نیست باز هم ذوق گوش ماهی ها... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ از عصا دست سفیدش محکم است قدرت کامل به علمش توام است 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تن صدها ترانه می رقصید در بلور ظریف آوایم لذتی ناشناس و رویا رنگ می دود همچو خون به رگهایم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ مشت خاک ما سر گردون رسید زین غبار آن شهسوار آید پدید 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ در منی و این همه ز من جدا با منی و دیده ات به سوی غیر بهر من نمانده راه گفتگو تو نشسته گرم گفت و گوی غیر 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ربط اوراق کتاب ملتی حب دولت را فنا سازد زکوه (اقبال لاهوری) 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]هزار سلطنت دلبری بدان نرسد[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که در دلی به هنر خویش را بگنجانی[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ یک دم ز گرد پیکر من بشکاف بشکاف این حجاب سیاهی را شاید درون سینه ی من بینی این مایه ی گناه و تباهی را 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ای صبا گر بجوانان چمن بازرسی خدمت ما برسان سرو و گل و ریحان را 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ از وجود تو سر افرازیم ما پس به سوز این جهان سازیم ما 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اي دوست ترا نان جوين خوش ننمايد معشوق من است آن كه به نزديك تو زشت است حوران بهشتي را دوزخ بود اعراف از دوزخيان پرس كه اعراف بهشت است 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ تو در عالم نمیگنجی ز خوبی مرا هرگز کجا گنجی در آغوش 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ شاهدان گر دلبری زین سان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند 2 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوشباوری آنجا محبت جستجو کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده