Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تارو پودم در اهتزاز آرد سیم ساز ترانه پردازت شهریار 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تا شوم روشنگر دلها به آه آتشین گرم خویی های شمع انجمن باید مرا 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اين نصيب از دولت عشق تو بس باشد مرا گر نه عشقت سايه ی من شد چرا هر گه که من... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نه زنجیر جفا بر گردنم تنگاست از آن گویم که عنقا را ز طوق آهنین ننگ است مینالم شعر از: نیر (آتشکده نیر) عنقا: پرنده ایست بلند پروازه در اوج پرواز میکند. لینک به دیدگاه
طوبی 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سوختن نیست فقط چاره کار ،باید ساخت مادر میگوید: با همه باید ساخت اما ذهن من معتقد است ،همه را باید ساخت 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تاکی به تمنای وصا ل تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ هر چه گفتم مشو عاشق نشنیدی حالا همچو پائیز بشو زرد که حقت این است 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تو که دستت به نوشتن تاشناست دلت از جنس ل خسته ی ماست دل دریا رو نوشتی , همه دنیا رو نوشتی دل مات رو بنویس , دل ما رو بنویس ... 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سر خوش و مست می روی دل من داری از دست می روی دل من تو برو خوب میروی بالا من که آماده نیستم حالا 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ شعر دبوانه ی تب آلودم شرمگین از شیار خواهش ها پیکرش را دوباره می سوزد عطش جاودان خواهش ها ................. اوش شعر بالای رو آخرشو ویرایش کردم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نامت را به من بگو دستت را به من بده حرفت را به من بگو قلبت را به من بده من ريشههای تو را دريافتهام با لبانت برای همه لبها سخن گفتهام و دستهایت با دستان من آشناست 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ وان عکس جام باده ناگاه بر تو تابد نز خویش گردی آگه نز جام نز شعاعات 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ توبهی من جزع و لعل و زلف و رخسارت شکست دی که بودم روزهدار امروز هستم بتپرست ... 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تو کافردل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلستان ابرو 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ وصال حالت اگر عاشقی حلال کند فراق عشق همه حالها زوال کند.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده