.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست وندر طلب طعمه پرو بال بیاراست 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ تا به کی در خواب شیرین روزگارم بگذرد زندگی در سنگ خارا چون شرارم بگذرد... 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دور از تو درو دشت پر از ناله ى من بود جامى كه ز دست تو گل اندام گرفتم 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هر دم جرس فریاد میدارد که بربندید محملها 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آتش به جانم افکند، شوق لقای دلدار از دست رفت صبرم، ای ناقه! پای بردار ... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ روزگاری من و دل ساکن کویی بودیم ساکن کوی بت عربده جویی بودیم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من آينهي طلعت معشوق وجودم از عکس رخش مظهر انوار شهودم ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مگر ره گم کند کو را گذار افتد به ما یارب فراوان کن گذار آن مه گم کرده راه اینجا 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آنانکه شمع آرزو در بزم عشق افروختند از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دل چون شکسته سازم ز گذشته های شیرین چه ترانه های محزون که به یادگار دارد 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ترک عاشق کش من ترک جفا خوش باشد به وفا کوش که از دوست وفا خوش باشد... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دل صنوبریم همچو بید لرزان است زحسرت قد و بالای چون صنوبر دوست 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت توست به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دست طرب از ساغر می باز مگیر امروز که در دست بجز جام نماند خیام 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تا بگویم که چه کشفم شد از این سیر و سلوک به در صومعه با بربط و پیمانه روم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ورنه این صحرا تهی از لاله سیراب نیست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تکیه بر تاب و توان کم کن در این میدان عشق آن ز پا افتاده ای وین ناتوانی بیش نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده