کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ تو شمع انجمنی یکزبان و یکدل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش... 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شاد باش ای عشق خوش سودای ما ای طبیب جمله علتهای ما 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ای که می پرسی زمن کان ماه را منزل کجاست خانه ی او در دل است اما ندانم دل کجاست 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد به سر آید شب هجران تو یا نه ای تیر غمت را دل عشاق نشانه 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هر در که زنم صاحب آن خانه تويي تو......................هر جا که روم پرتو کاشانه تويي تو در ميکده و دير که جانانه تويي تو............................مقصود من از کعبه و بتخانه تويي تو 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ور نبود مشربه از زر ناب با دو کف دست توان خورد آب 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بلبل به چمن زان گل رخسار نشان ديد.................پروانه در آتش شد و اسرار عيان ديد عارف صفت روي تو در پير و جوان ديد .................... يعني همه جا عکس رخ يار توان ديد 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ دارم من از فراقش در دیده صد علامت لیست دموع عینی هذا لنا العلامه 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هر کسی کو دور ماند از اصل خویش؛ باز جوید روزگار وصل خویش 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هر کسی کو دور ماند از اصل خویش؛ باز جوید روزگار وصل خویش شاه شمشاد قدان خسرو شيرين دهنان كه به مژگان شكند قلب همه صف شكنان .. 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شاه شمشاد قدان خسرو شيرين دهنان كه به مژگان شكند قلب همه صف شكنان .. نسترن جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشــکارا 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ الا یا ایها ساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آن همه دلداری و پیمان و عهد نیک نکردی که نکردی وفا سعدی 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آنانکه محیط فضل و آداب شدند در جمع کمال شمع اصحاب شدند ره زین شب تاریک نبردند برون گفتند فسانه ای و در خواب شدند ... 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ الا ای آهوی وحشی کجایی مرا باتوست چندین آشنایی 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ياد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس جز من و يار نبوديم و خدا با ما بود 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ الا ای آهوی وحشی کجاییمرا باتوست چندین آشنایی یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست؟ جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست... 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ياد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس جز من و يار نبوديم و خدا با ما بود در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نیی آگه 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هاتفی از گوشۀ میخانه دوش گفت ببخشند گنه می بنوش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده