niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ رهرو ان نیست گهی تند وگهی خسته رود رهرو ان است که اهسته وپیوسته رود 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دل قد تورا بلای جان گفت با لاتر از این نمی توان گفت 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تو دست كم كمی شبیه خود باش در این جهان كه هیچ كس خودش نیست 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تا کی در انتظار قیامت توان نشست بر خیز تا هزار قیامت به پا کنی 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یک بار نباشد که نیازردهام از تو در حیرتم از خود که چه خوش کردهام از تو 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ وقت اجلم ناله نه از رفتن جان است از یار جدا می شوم این ناله از آن است 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ترا سريست كه با ما فرو نمى آيد مرا دليست كه صبورى از او نمى آيد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نی چوپان داني كه نالۀ ني چوپان براي چيست؟ آنگونه زار بر چمن و سبزه زارها؟ 3 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ امشب همه در عالم امکان بی سلسله اند مست و پریشان امشب بکشد جاذبه عشق از عمق ضمیر فطرت پنهان 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نفس باد صبا مشك فشان خواهد شد عالم پير دگر باره جوان خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ در هوس خیال او همچو خیال گشتهام وز سر رشک نام او نام رخ قمر برم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من از آن گذشتم ای یار که بشنوم نصیحت برو ای فقیه و با ما مفروش پارسایی 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ يارا يارا گاهي دل مارا به هواي نگاهي روشن كن چشم تار دل را چو مسيحا به دميدن آهي روشن كن 4 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ننالم زدست دوست . هر چه او گوید ، گفتارم هموست. ننالم زدست دوست. هر چه او نگارد ، نگارم هموست. 4 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تا دست ارادت به تو دادهست دلم .....دامان طرب ز کف نهادهست دلم ره يافته در زلف دل آويز کجت ............القصه به راه کج فتادهست دلم 5 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من همان روز که جولان تو دیدم گفتم که فراموشی ام ز دست و عنان در پیش است 3 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تو، روح منی و من، تنم ای ساقی در نام تو، خیمه می زنم ای ساقی آغازی و پایانی از این شور مجوی من، عاشق عاشق شدنم ای ساقی ... 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یا رب مرا ز پرتو منت نگاه دار شمع مرا ز دست حمایت نگاه دار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده