mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تنی آلوده ی درد و دلی لبریزه غــــم دارم ز اسباب پریشانی ترا ای عـــشق کم دارم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ما ره به کوی عافیت دانیم و منزلگاه انس ای در تکاپوی طلب گم کرده ره با ما بیا 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به هنر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ اشکها آهسته میلغزند بر رخسار زردم آرزو دارم روم جائی که دیگر برنگردم 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ در خيابان زير چتر آسمان با يار خود راه ميرفتم چه آرام باز ميگفت از گذشته عشق ديرين و نهاني رازهاي جاودان 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نگر که شبنم بی دست وپا ز جذبه شوق چگونه جای به دامان آفتاب گرفت 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو مگر عطر دلاویز گُل بارانی که هوای دل من گشته چنین بارانی 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ یک دل به وطن دارم و یک دل به عزیزان عاشق من و سرگشته من و دل به دو جا من 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ در عشق سليمانى من همدم مرغانم هم عشق پرى دارم هم مرد پرى خوانم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ در عشق سليمانى من همدم مرغانمهم عشق پرى دارم هم مرد پرى خوانم من دیوانه چو زلف تو رها میکردم هیچ لایق ترم از حلقه زنجیر نبود فرید جان یه نگاه به شعر قبلی بنداز عزیزم بعدش میشه به من بگی من میخوام موسیقی یاد بگیرم از چه سازی شروع کنم؟ هیچی هم بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دور از رخ تو دم بدم ازگوشه چشمم سيلاب سرشك آمد و طوفان بلا رفت ببخشيد شرمنده حق با شماست يك اشتباه كوچيك شد لطفا به تاپيك نگاهى به نظام دستگاهى در تالار موسيقى مطرح كنيد تا در موردش توضيح بدم مرسى 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تا از نتیجه فلک و طور دور اوست تبدیل ماه و سال و خزان و بهار هم 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من اگر نيكم و گر بد تو برو خودرا باش هركسى آن درودعاقبت كار كه كشت 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تاکی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ هر کس به زبانی، صفت حمد تو گوید بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ هر نصیحت که کنی بشنوم ای یار عزیز صبرم از دوست مفرمای که من نتوانم 2 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من از خلوتسرای تنگ جـای تازه مــــــی جویم به کوچهْ باغ ِ شعر خود هوای تازه مـی جویم دگر پژمردم از تــکرار ِ هیچ و پوچ و هوی و های درین ظلمتکده فــــریاد و هــای تازه می جویم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مرحبا طاير فرخ پي فرخنده پيام خيرمقدم خبر يار كجا راه كدام 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مرو راهی که بر پا سنگت آیو جهان با این فراخی تنگت آیو.... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ و با چه قید بگویم که" دوستت دارم؟" که "تا ابد" که "همیشه" که "جاودان "که "هنوز"... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده