کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ذکر تو به لب مرا مدام است حسین مهر تو مرا علی الدوام است حسین گر آب بنوشم و سلامت نکنم نوشیدن آب حرام است حسین 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایۀ سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب می شود با ی بودها :ws2: 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ در خيابان زير چتر آسمان با يار خود راه ميرفتم چه آرام باز ميگفت از گذشته عشق ديرين و نهاني رازهاي جاودان 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست هر كجا هست خدايا به سلامت دارش لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مدتى بالا گرفتى تا بلوغ سرو بالايى شدى سيمين ازار همچنين تا مرد نام آور شدى فارس ميدان و صيد و كار زار 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست هر كجا هست خدايا به سلامت دارش شرح ميخواهد بيان اين سخن ليك ميترسم ز افهام كهن 1 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نماز است معراج ما خاكيان بر او غبطه ورزند افلاكيان 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نظرپاک تواند رخ جانان دیدن که درآیینه نظر جز به صفا نتوان کرد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دوستان همه رفتند بی کس و تنهایی گر چه مشکل است اما برد بار می مانم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مرامهرسیه چشمان زسربیرون نخواهد شد قضای آسمان است این ودیگرگون نخواهدشد 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ درانتظار تو ای نو بهار حسن هنوز ز باغ دیده گل انتظار می روید 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دل هر عاشق شيدا علي گويد علي گويد زمين و عالم بالا علي گويد علي گويد 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دیگر بنام هیچ قناری سرود نیست اینجا به روی شاخه گل شعر زاغ بود 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ محتسب داند که حافظ عاشق است و آصف ملک سلیمان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مستم کن آن چنان که ندانم ز بيخودی در عرصه خيال که آمد کدام رفت 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ میروی و میروم پیمانه گیرم تا ندانم من که بودم یاچه بودم یا چه هستم یا چه کردم!!! 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگرچه برتو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و عنباری و دمی است 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو خود ای گوهر يک دانه کجايی آخر کز غمت ديده مردم همه دريا باشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده