مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مرا نتوان به ناز وسر گرانی صید خود کردن نگردم گرد معشوقی که گرد دل نمی گردد 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دلبرا در دل سخت تو وفا نیست چرا کافران را دل نرمست و ترا نیست چرا 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ آنچه نایاب است در عالم وفا و مهر ماست ورنه در گلزار هستی سرو و گل نایاب نیست 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تنها دل منست گرفتار در غمان یا خود در این زمانه دل شادمان کمست 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مسافری که به رخ اشک حسرتم بدواند دلم تحمل بار فراق او نتواند 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دین و دل به یک لبخند باختیم و خرسندیم در قمار عشق ای دل ، کی بود پشیمانی؟ 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ یار ار نمیکند به حدیث تو گوش باز عیبی نباشد ای دل مسکین بکوش باز 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ زينهاد اين يادگار از دست رفت در غم تو روزگار از دست رفت ... 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تا بود در عشق آن دلبر گرفتاری مرا کی بود ممکن که باشد خویشتن داری مرا 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اي مستان خيزيد که هنگام صبوحست هر دم که درين حال زني دام فتوحست .... 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تا تو در حسن و جمال افزودهای دل ز دست عالمی بربودهای 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم.. 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مکن آن نوع که آزرده شوم از خویت دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت گوشهای گیرم و من بعد نیایم سویت نکنم بار دگر یاد قد دلجویت 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تا تو خوشدل نشوی در پي دلبر نرسی تا که از جان نبری جفت تو جانان نشود... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دل ز غم رنجور و تو فارغ ازو وز حال ما باز پرس آخر که چون شد حال آن بیمار ما 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ای رفيقان دوش ما را در سرايی سور بود رفتم آنجا گر چه راهی صعب و شب ديجور بود ... 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دل قوی دار چو دلبر خواهی دل خود از دل سستان بستان 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ در سفالین کاسه ی رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهان بین کرده اند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده